Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.5.2023
 

Netti oli poikki (omeriin enää 17 päivää)

Rauhaa kaikille! Mun piti tehdä video Arto Laurin kanssa ilmestyskirjan ja muutaman muunkin profetian toteutumisesta käytännössä, koska Artohan on sellainen uskova veli mutta insinööri ja äärimmäisen tietäväinen monista näistä fysiikan ja luonnon asioista ylipäätään.

No siinä kävi sillä tavalla, että meidän piti viime keskiviikkona tehdä video, sovittiin aikatauluksi noin klo 17 paikkeilla, että tehdään se ja kun keskiviikko aamu tuli, niin mitä ihmettä, netti poikki ja kaiken huipuksi puhelimetkin mykkänä.

En siis voinut edes soittaa, että tilanne on tämä. No yleensähän tällaiset katkokset korjaantuu muutaman tunnin sisällä, jopa minuuteissa mutta tämä ei korjaantunut.

Tänne on kaavailtu 5G tukilaajennusta jo pitkään ja aavistin, että no sehän sen tekee, että eiköhän ne sen tän päivän aikana korjaa. Mutta kun kello tuli jo viisi, niin ei vieläkään ollut netti auennut.

Siinä kohtaa rupesin miettimään, että ei tämä ole mikään normaali vika, vaan jotain kummaa tässä on, koska minun toinen PrePaid liittymäkin oli mykkänä. Mietin, että onko joku viranomainen antanu määräyksen, ettei Jarmo ja Lauri saa kyllä tehdä mitään videota. Mutta mietin sitten, että emmehän me ole uhaksi kenellekään. Artolla saattaa olla sellaisia ja onkin, jossa se paljastaa viranomaisten salattuja asioita ja hän on saanut jonku Supon seuraamaan häntä, en minä.

No sitten kävelin tuonne muutaman sadan metrin päähän kaverille ja tämä oli piha/autotallihommissa ja sanoi heti, että hän on soittanut Elisaan ja kuullut, että 5G asennuksessa kaikki ei mennyt kuin Strömsöössä ja asennuksessa tullut isoja ongelmia. No tämä selvä, puhelin oli mykkä, enkä päässyt soittamaan kenellekään edes. En ees mun tyttärelle ja kertoo et oon pimennossa.

Siinä meni koko ilta sitte ja panin nukkumaan ja aamulla jatkui sama tilanne. Sitä kesti sinne pitkälle eiliseen iltapäivään, ennen kuin reitittimen valot syttyi sen merkiksi, että nyt pääsee ja samassa alko jokainen laite kiliseen ja piippaileen, ku mailia, Whatsup viestiä ja txt viestiä ja vaikka mitä alko tulla sisälle.

No sitten mä testasin nopeutta ja onhan se kyllä, kun melkeen 700Mb/s tulee sisälle tavaraa. Kyllä siinä bitti liikkuu ja heti huomas tuosta nettiselaimesta, että johan potkii, kun sekunnin murto-osassa koko selain päivittyy.

Nyt jää vain mietintään se, että kummeksuttaa tämä yhtälö. Mun aikana kymmeniin vuosiin, ei ole ollut netti poikki näin ja kaiken lisäksi tämä piti polla rutiinijuttu ja sen piti olla valmis saman päivän aikana ihan aamupäivän homma. Ja kaikki tämä just nyt, kun piti tehdä tämä video.

Oliko siis aika väärä tälle, vai mitä tässä tapahtui, rukoillaan sitä tässä yhdessä ja katsotaan tulevaa Jeesus mielessä. Ollaan sovittu ensi keskiviikkona Arton kanssa ko. aihevideon tekemisen uudelleenyritys.

siunauksin -jarmo-

 

Takaisin