Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.4.2023
 

ISO TODISTUS – JEESUS TULEE!

Veljemme Henry laittoi ryhmäämme jakoon tämän ja hänen tekstinsä liitteenä:

Erikoinen todistus mies saa metros Jumalan kehoitusta sanoa Jeesus tulee pian… no nainen saa raivaria sinä ukko et kuule tiää yhtään mittään (vapaa suomennos englannista) Ja alkaa raivota no mies häpeää onhan iäkäs mies no.. Jumala pistää uudestaan ukon kuin kukon huutamaan Jeesus tulee pian katukaa ja noin.. No siitäkö akka hermostuu nyt kukko kynitään pirskatin hölmö äijä nyt kuule… silloin akan mykkä poika alkaakin puhua ollut ilmeinen puhumaton tapaus.. Sanoo: Äiti etkö hoksaa mies on Jumalan lähettämä… äitihän oli ihan tolaltaan kun mykkä poikansa siinä vakuutteli.. Jumalan mysteerinen ihme elävä elämä…

https://vm.tiktok.com/ZGJmSSL42/

 

Takaisin