Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.3.2023
 

Pieni annos politiikkaa ja profetiaa

Mitä jos? Nimittäin on profetia, jossa tehdään Suomen hallituksessa salaliitto, joka on niin vakava ja paha, että kansa nousee kaduille ja lakkoilee. Mikä se voisi olla?

Elikkä jos kansa äänestäisi PS puolueen ylivoimaiseen voittoon tai siis vaikka pieneenkin, niin entäpä jos Kokoomus ja SDP ovat keskenään sopineet ennalta, etteivät he hyväksyisi Riikka Purraa pääministeriksi ja keinot ovat radikaalit. Koska jos käy niin, että PS voittaa vaalit, niin SDP ei lähde edes neuvotteluihin ja Kokoomus asettaa hallitusehdot niin jyrkiksi EU suuntaan, ettei PS kertakaikkiaan voi lähteä siihen. Mitä sitten?

No sitten toiseksi suurin puolue saa hallitusneuvottelijan roolin ja syntyy sinipunavihreä Suomen valtion hautaushalllitus. Tätä ei kansa katsoisi hyvällä, eivätkä nämä puolueet sitä ennalta osaa ottaa huomioon.

No niin, tänään on sitten Ukraina LIVE lähetys, jossa olemme neljästään, minä, Klasu, Jouko Heyno ja Arto Lauri. Käsittelemme Venäjä aihetta aika pitkälle ja tietenkin Nato kysymyksiä. Tervetuloa!

https://tokentube.net/l/2285705096/VIISASTEN-KERHO—Aiheena–Ukrainan-Sota

 

Takaisin