Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.3.2023
 

Kevätohran ”Aviv barley” odottaminen

Asiaa seuraava israelilaissivusto kirjoitti, että voi mennä kevätohran löytyminen jopa viikonlopulle ja ylikin, näiden sateiden vuoksi:

As we mentioned in one of our recent newsletters, it’s still raining here. This is how much it rain we had yesterday, March 13, 2023: 9.1mm Beit Shean, 7.2mm Negev, 6.6mm Jerusalem. And here is a video I took today, March 14, 2023, of the rain from Jerusalem (the noise in the background is thunder).

https://www.youtube.com/watch?v=yFp9D9KJeoI

Tiukaksi vetää, nimittäin Jumalan alkuperäisen sanan mukaan uusi vuosi ei voi alkaa, ennen kuin Aviv ohra on löydetty ja se pitää tapahtua ennen uuden kuun sirppiä. Muuten tulee Adar 2 kuukausi ja se olisi tässä kohtaa aika katastrofaalista. Nimittäin kesän kynnys, omerin laskennan pääte piste menisi kuukaudella eteenpäin, aina sinne juhannukselle saakka.

Uusi kuu vaihtuu 21-22. maalis- siis tätä kuuta…

 

Takaisin