Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.3.2023
 

Siunattua kevään ensimmäistä päivää!

Näin suurten ekstytysten aikaan sydämeeni tuli tahto lausua pari sanaa henkien tunnistamisesta. Nimittäin, meillä jokaisella on kyky siihen Raamatun ja Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta!

Yksi perusasia on suhtautuminen Jeesukseen ja Israelin kansaan! Kuuntele ja totea!

Toinen asia näkyy käytöksessä. Ihmisen absoluuttinen vilpittömyys paljastaan nopeasti kuka on missäkin hengessä, nimittäin valheen henki ei voi piiloutua milloinkaan. Se haluaa pröystäillä, provosoida, liitoitella ja saivarrella. Huomaat sellaisen todella nopeasti ja pyri pois sellaisen lähettyviltä, kuten Paavali meitä ohjeisti.

Ihminen kun tekee virheen ja/tai sanoo tahattoman virheellisesti, niin valheen hengen tunnistat siitä, että se syyttää sinua valehtelusta, vaikka vain sanoit jotain, jonka luulit toiseksi.

Toinen on mm. anteeksipyyntöteko! Valheen henki vaatii anteeksipyyntöä kaikesta olemattomastakin ja ennen kaikkea nöyristelyä edessään ja vaikka annatkin pahoittelut ja pyydätkin anteeksi, tämä ei anna anteeksi, vaan jatkaa siitä mihin jäi, syyttäen sinua kaikesta siitä, mitä itse on.

Älä tällaisten ihmisten kanssa ole missään tekemisissä, koska he ovat niitä raatelevia susia, eikä heille totuus merkitse mitään. Heille merkitsee vain se, että se henki, joka heissä asuu, se saa tyydytystä sinun kivuistasi. Karta heitä!

Näitä on paljon ja kun näet heidän lävitseen tämän, niin sinunkin on helpompi suhtautua siihen ihmiseen, koska hän on henkimaailman vanki ja saatanan marionettinukke. Hän saattaa etsiä apuakin mutta täällaisen auttaminen on aina iso riski. Auta jos koet sydämessäsi, että voit auttaa mutta muista, että heidän henkivallat ovat kovin voimakkaita tänä päivänä. Melkein pysyisin pois heistä, koska me elämme ajassa, jossa tehdään erotusta. Kyllä joku jatkaa siitä, kun Jeesus hakee omansa.

Siunattua kevättä, veljet ja sisaret

-jarmo-

 

Takaisin