Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.2.2023
 

Raamattutunti – vähän kaikenlaista

Lisään tähän sen tosiasian, että kun videolla puhun Olikuoto 3 profetiasta, jossa Tuomaksen vanha bussissa saatu sanoma kyltistä ”Olkiluoto 17” ja sanat ”muista tuo”. Olkuluoto 3 on selvästi ajan merkki ja kun Abraham rukoili Jumalalta Sodomalle lisäaikaa ja taas lisää aikaa, niin tämä on varmasti toteutunut myös meidän aikanamme suhteessa Jeesuksen paluuseen, tempaushetkeen.

No tuosta tempaushetkestä on monikin profetoinut aikoja ja hetkiä ja itse olen perustanut Pyhän Hengen tuoman sanoman mukaan tuon ajatuksen omerin laskentaan, joka on luettavissa 3. Mooseksen kirjan 23. luvusta, jakeista 15-17 ja sitä vahvistaa Salomonin laulun sanat morsiamelleen Laulujen Laulu 2:10-13

Samoin tätä vahvistaa naisen profetiauni, jossa hän näki pellon reunalla ruostuneita viljankorjuun työkaluja, kuten ruostuneita sirppejä. No ruoste tulee maastoon jääneisiin työkaluin vasta sateiden jälkeen, elikkä talven yli jääneisiin työkaluihin. Jumala on siis siirtänyt tempausta moneen kertaan!

Olkiluoto 3 on viivastynyt 17 kertaa ja huomasin tuossa että minä olen laskenut tänä keväänä omerin 17. kerran.

 

Takaisin