Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.1.2023
 

Ja kuudennesta hetkestä alkaen…

Olen puhunut nyt aika monta kertaa Rabbi, Wilna Gaon sanomasta 1700 luvulta, joka alkaa niin, että kun te näette Venäjän joukkojen valloittavan Krimin, helmikuun 20. päivä, vuonna 2014 ja siitä alkavat messiaaniset ajat ja Hänen askeleensa alkavat kuulua, 1 – 2 – 3… ja kuudenteen 2020 helmikuuta hetkeen. Siitä Matteus 27:45-46 jatkaa, …ja kuudennesta hetkestä alkaen, laskeutui pimeys, jota kesti hamaan yhdeksänteen, joka on 2023 helmikuu… ja mahdollisesti 20. päivän tietämillä.

Tietoja:

20. päivä helmikuuta 2014 ns. vihreät miehet saapuivat Krimille.

26. helmikuuta 2020 löydettiin ensimmäinen Covid19 Suomessa (pimeys laskeutui)

22. päivä helmikuuta 2022 Venäjän joukkoja saapui alueelle ”rauhaa turvaamaan”.

Ei siis ole ihme, että helmikuun lopussa alkaa raamatullisesti, kunkin vuoden viimeinen kuukausi.

Tänä vuonna 22.3. jälkeen alkaa raamatunmukaisesti uusi vuosi

Tämä on profetiaa: Helmikuun jälkeen rauhankellot ja keinotekoinen valo alkaa loistaa, kevät tuo tullessaan ihmisten huulille sanat, ”nyt on rauha, rauha, ei mitään hätää…” Mutta ei mene pitkään, kun kesän kynnyksellä tapahtuu täyskäänne.

 

Takaisin