Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.12.2022
 

Tänään on pimein hetki

Anteeksi etten ole jaksanut yhtään kirjoitella. Jumalalle siitäkin kiitos. Ihmisen kuuluu sairatsaa, eikä jatkuvasti riehua. Kyllä Jumala jaksaa antaa ruokaosansa kullekin ajallaan. Me ihmiset sairastamme välillä. Nyt meni kolme vuotta kun viimeksi.

Nyt alkaa elämä heräämään, mä takaan sen. Meillä on ihmeelliset ajat edessä ja aloitetaan se Hanukkajuhlalla ja päätetään setti sen joulun jälkeiseen loppiaiseen. Sitten alamme tosissaan katsoa kalenteria silmästä silmään ja se mitä tuleman pitää. Takaan, että helmikuussa nostamme päämme, sillä vapautuksemme näkyy jo taivaan ja maan merkeistä.

Elon Muskilla on jotain perin merkillistä menossa ja se paljastuu. Hän luultavimmin tuo jotain TÄYSIN mullistavaa tähän maailmaan ja alkaa uusi aika, jossa ei kristityllä ole sijaa.

Maailmaa rakastavat menestysteologit rakastavat Venäjää ja rakentavat sen kanssa suursuomea jaelleen itselleen ja toisillee jo titteleitä siellä. Toiset taas kumartavat länttä ja maailmaa sen ympärillä, hakevat sen konservatiisista siivistä pelastusta ja jälleen ilman totuutta.

Minun on pakko sanoa että tänä päivänä ette tule löytämään maailmasta sitä puolta, jonka puolella olet oikeassa ja joka on oikeassa. Maailmassa ei ole tarjolla enää, kuin vääriä osapuolia.

On vain yksi oikea, mihinkä voit kääntyä ja se on Jeesus Kristus, vapahtajamme! Hänen puoleensa nöyrin mielin ja voit olla perillä, kun muut jäävät.

 

Takaisin