Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.11.2022
 

USA:n vaalipäivä – huominen 911 ratkaisee

Daniel 8. luvussa puhutaan hyvin selvästi lopunajan maasta, joka hyökkää ilmojen halki meedopersiaan, joka kuvattiin kaksisarvisena oinaana. Se eläin, joka lensi ilmojen halki, lopunaikana, se on kuvauksessa yksisarvinen kauris.

Daniel kuvailee hyvin selvästi sen oinaan seisovan päin kaksoisvirran jokia ja kukaan ei sille voinut mitään. Suurempi ja voimakkaampi sarvista syntyi myöhemmin, eli Afganistan, jolta Venäjäkin sai selkäänsä ihan kuus nolla. Husseinin vallan Irak oli syntynyt jo 60-luvun puolella.

Tästä kaikesta voi päätellä, mikä maa syöksyi ilmojen halki, koskettamatta maata ja pommitti molemmat sarvet, Irakin ja Afganistanin. Täytyy muistaa, että isä pappa Bush pommitti jo 90-luvun taitteissa Irakia muttei saanut siltä valtaa pois. Mutta vapautti Kuwaitin.

Selvää on siis se, että kauris on USA ja näistä lähtökohdista voidaan kysyä, mikä Danielin kirjassa ovela kauriin se kuningas joka noustuaan onnistuu ja on taitava petoksissaan ja kykenee tuhoamaan paljon väkevien omaisuutta? Väkevät ovat tietenkin maan suuret konservatiiviset tahot ja yritykset.

Tämä Daniel jatkuu siis tästä kohtaa ja on tärkeimmässä kohdassa menossa, kun tuo uhkea USA:n kauris kohtaa loppunsa ja hajoaa neljään osaan. On tietysti aika selvää, mihin osiin USA hajoaa, kun hajoaa. Se hajoaa demokraattisiin- ja republikaanisiin osavaltioihin ja Alaska, sekä Hawaji omikseen.

Mutta sitten täytyy muistaa vielä se, että Daniel vihjaa vähäpätöisen pienen sarven nousevan tuolta.

Mutta jännä huomio tuli tässä tänäänkin löydettyä, kun katseli numeroita, 21 vuotta ja kaksi kuukautta. Paljon on lukuja 1-2 ja 9 (ja jossain yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi ristillä…)

https://youtube.com/watch?v=t1rhd7pJ0fA
 

Takaisin