Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.10.2022
 

Tulossa pitkä kylmä talvi?

Tämän olen monesti sanonut, että kun profetiat alkavat toteutua ja tulla rintarinnan tämän hetken kanssa, niin se on merkki siitä, että messiaamme saapuu pilviin aivan hetkenä minä hyvänsä:

Profetia kuuluu, että kun Suomeen astuu laki homoavioliittojen sallimisista (ja nyt vielä translaki päälle), niin seuraavan kovan pakkastalven jälkeen Venäjä hyökkää Suomeen.

Toinen tärkeä tähän rinnalle on se vanha Krimin profetia, että kun Venäjä miehittää Krimin, alkavat messiaaniset ajat ja askelet kuulua. (toteutui 2014 helmikuussa) Mutta kun Venäjän joukot saavuttavat Istanbulin, niin silloin pukekaa sapattivaatteet päälle, älkääkä niitä enää riisuko.

Seurataan Venäjän armeijaa, mihin se liikkuu keväällä helmikuun jälkeen. Nähdäänkö venäjän joukot Istaenbulissa ja millä asialla?

Tähän kun liitämme vielä Matteuksen kirjoituksen, Jeesuksen huudosta ristillä, ”Jumalani, miksi hylkäsit minut”, jonka voi oikein hyvin liittää tänne jäävien suuhun, kun he pettyneenä huutavat Jumalle, kun ovat kuin syntipuuhun naulittuna ja puu maahan juntattuna jääneet tänne.

Tähän kun lisätään laskelma, joka on kuin nenä päähän koronatautien ja kaikkien muidenkin ongelmien kasautuessa niskaamme, sanoilla pimeys laskeutuu. Covid19 alkoi juurikin tasan helmikuussa 2020, joka on tasan kuudes hetki vuodesta 2014 helmikuusta.

Siitä 2020 helmikuusta maailma lähti heti välittömästi pimenemään pimenemistään lockdowneineen ym. koronapakkoineen, rokotteineen, energia- ja polttoainehintoineen, maatalous, ym. turvealan alasajoihin. Totaaline pimeys kävi päälle ja sitten vielä nämä Ukrainat ja muut sodanuhat ja lietsonnat siihen, niin pimeys laskeutui totaalisesti.

Näin olemmekin jo kohta tulossa yhdeksänteen hetkeen 2023 helmikuuhun, joka tarkoittaisi, että silloin pimeys päättyisi ja jotain mystistä tulisi tapahtumaan. Astuuko maailman rakastama ”pelastava messias” esiin ja korjaa kaiken? Haluan kuitenkin muistuttaa, että antikristus on hieman eri asia, vaikka toimiikin samassa hengessä, antikristuksen hengessä, jonka Johannes kuvaili. Tämä siksi, ettei asiayhteys katoaisi ja emme eksyisi luulemaan.

Ilo ja laulu jatkukoon… sanoo se ensimmäinen peto, jolle on kadotustuomio jo ennustettu Johanneksen ilmestyksen kautta. Johon Jesaja 5. luku ennustaa näin: Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta (ylösotto) ja sen jälkeen tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.

Siitä siis Matteuksen 27. luvun jae jatkuu luontevasti: ”ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi…” nuo sanat, miksi minut hylkäsit? Elikkä katkeraa huutoa, miksi jäin tänne, kun morsian lähti. Miksi en ollutkaan morsian, vaan se penseä? Siinä toteutuu ilemstyskirjan 3. luvun sanoma Laodikean seurakunnalle.

Huomaatteko mikä ketju alkaa, kuin dominopalikat kaatuisivat. Tulikin yhtäkkiä hädän hetki, joka kävi yli koko maan piirin. Hädän hetki! ”Toinen otetaan ja toinen jätetään.”

Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Kuolleet, poisnukkuneet Pyhät saavat ensin Taivaassa pitkät valkoiset vaipat, taivasruumiin ja…

1. Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Olkaa siis valveilla, katsotaan vaalit ja pian helmikuun lopulla 2023 pitäisi olla kaikki ainakin morsiammelle selvää. Sillä se päivä ei meitä yllätä, koska olemme valon lapsia, emmekä pimeyden. Valvotaan siis ja pidetään kruunuistamme kiinni, ettei meiltä sitä viedä.

-jarmo-

 

Takaisin