Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.9.2022
 

Kunigatar Elisabeth VS Metusalem

Veljemme Markku löysi huikeen yhtimäkohdan Elisabethin ja Metusalemin kuolinajan kohdalla. Kumpikin siis on aikakautensa merkki ja molemmilla pitkä elämä, erityisesti Ellun raamatullisen pitkä 70-vuotinen valtakausi. Metusalemhan kuoli juuri vedenpaisumuksen alta pois 969-vuotiaana ja profetia kuuluu, niin oli Nooan päivinä, kuin on Jeesuksen paluun aikaan.

Metusalem kuoli siis 969 vuotiaana ja oli merkkinä oman aikakautensa päättymisestä.

Elisabeth kuoli 96 vuotiaana, jossa on sama alku kuin Metusalemin vuosissa, mutta puuttuva numero 9 löytyy Elisabethin kohdalla syyskusta, eli 9. kuukaudesta.

Erikoinen merkki tämäkin ja todistaa ainakin omaa näkemystäni siitä, että Elisabeth todellakin merkitsi kuningattaren pitkällä valtakaudellaan rauhan-ajan valtakautta, joka on nyt päättynyt.

Pala norjalaisnaisen näystä 1968 kuuluu näin:

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut…

Mutta kuten sanoin, emme herää sotaan heti seuraavana aamuna, eikä Nooankaan aikana herätty kaatosateeseen, kun Metusalem lähti, vaan se päivä kääntää suuren lehden sivun ja pilvet alkavat kerääntyä hitaasti taivaalle ja maailma mustenee.

 

Takaisin