Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.9.2022
 

RAUHAN AIKAKAUSI ON PÄÄTTYNYT 1952-2022

Eilen videoita tehdessämme, kuulimme vain sen, että kunigattaren vointi on huonontunut. Emme tienneet ennen kuin illalla, niin kuin muutkin, että kuningatar oli kuollut.

Elisabet II kruunattiin kuningattareksi pian Israelin itsenäistyttyä toisen maailmansodan jälkeen. Tästä alkoi koko Englannin historian pisin valtakausi, joka on nyt päättynyt. Se kesti raamatullisen 70 vuotta!

Elisabethin viimeinen viesti maailmalle oli tässä:

Haluan esittää osanottoni niille, jotka ovat menettäneet rakkaansa viime viikonloppuna Saskatchewanissa tapahtuneissa hyökkäyksissä. Ajatukseni ja rukoukseni ovat heidän kanssa, jotka toipuvat vammoista ja surevat tällaisia kauheita menetyksiä. Suren kaikkien kanadalaisten kanssa tänä traagisena aikana.

Tämä kuvastaa oikein hyvin sitä, josta olen puhunut. Rauhan kunigatar on lähtenyt keskuudestamme. Hän välitti viestinsä juuri sille kauheudelle, jota tämä suuren lehden sivun kääntäminen tulee aiheuttamaan. Maailma luhistuu täydelliseen kaaokseen ja anarkiaan, jossa ei enää mikään muu toivo auta, kuin se, että Jumala lyhentäisi sitä aikaa, jotta mikään liha voisi pelastua siltä ajalta. Alkaa maailman historian kauhein aika, josta Raamattu varoittaa, ettei sellaista aikaa ole koskaan ennen ollut, eikä sellaista enää tule.

 

Takaisin