Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.9.2022
 

Aurinko uhkaa maata katastrofilla:

https://theeconomiccollapseblog-com.translate.goog/an-absolutely-gigantic-sunspot-that-is-pointed-directly-at-earth-right-now-could-potentially-produce-another-carrington-event/?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

Kirjoitus on osin sähköistä käännöstä:

Jättimäinen auringonpilkku, joka on suunnattu suoraan Maahan juuri nyt, voisi tarjota toisen ”Carrington-tapahtuman”. Sellaisessa skenaariossa sähköverkkomme lamaantuisivat ja se aiheutuisi biljoonien dollarien arvoisia vahinkoja ja yhteiskunta menisi täysin sekaisin.

On raportoitu, että AR3089-niminen auringonpilkku, joka suuntautuisi suoraan meitä kohti, on juuri kehittänyt ”delta-luokan magneettikentän”, mikä tarkoittaa, sillä on nyt potentiaalia tuottaa X-luokan auringonpurkauksen, joka on suurin luokka. Carringtonin purkaus tapahtui 1. syyskuuta 1859, jollaista ei olla sen jälkeen koettu, emmekä osaa kuin arvioida, millaista tuhoa se voisi tehdä.

Tämä aiheuttaisi suuria häiriöitä muun muassa kuljetuksiin, ruokatoimituksiin, ensiapu- ja sairaalan ravintoon. Esimerkiksi jos potilaan elimistön ylläpitoon tarvittavat sähköiset avustustoimet keskeytyisi. Samoin vesi- ja viemäri, jätevesihuolto, erilaiset pumppaustoiminnat jouduttaisiin keskeyttämään, mikä vaikuttaisi nopeasti vesi- ja polttoainehuoltoon, viemärijärjestelmämiin ja tulvatorjuntaan. Tällaisten peruspalvelujen puuttuminen voisi johtaa suuriin ja laajalle levinneisiin yhteiskunnallisiin levottomuuksiin, mellakoihin ja varkauksiin, joilla on seurauksia vakuutusalalle ja yhteiskunnalle yleensä.

Koko infrastruktuuri maapallon joissain osissa keskeytyisi.

Mutta tämän lisäksi moni olisi täysin hengenvaarassa. Ihmisillä on keinosydämiä, elimistöön asennettuja sähkötoimisia laitteita, kuulon, näön ja monen muun avuksi, sekä mikrosiruja päänkin sisällä aivotoimintaaa avustamassa, jotka saattavat jopa tappaa ihmisen tällaisen odottamattoman sähköimpulssin seurauksena. Ihonalaiset sirut voivat hajota elimistöön ja niissä olevat kemikaalit saattavat aiheuttaa suuriakin ongelmia. Aivan apokalyptinen haaste, jos sellainen iskisi nyt!

 

Takaisin