Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.8.2022
 

Vanha 2006 saatu ”Iivana Julma” profetia

Näin kesällä elokuussa 2006 aamuyöllä äärimmäisen voimallisen unen. Siinä minulle näytettiin rakennuksen pohjaa, jossa oli ns. kulmaliput ja peruslaatat. Sitten minulle sanottiin, että tässä on kirkon pohja ja sinne asettuu Iivana Julma. Sitten sama toistettiin ukkosen jylinän kaltaisella voimalla sanoin, ”vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma”. Tähän näky päättyi.

Nyt on tilanne sellainen, että uutisoinnit Venäjältä alkaa kuulostaa siltä, että Vladimir Putin on muuttumassa toisenlaiseksi. Näin ainakin huhutaan ja hänestä käytetään jo välillä nimeä Vladimir suuri. No Putin itse avoimesti ihailee Pietari Suuren tekoja, joka oli suuren Venäjän rakentaminen asein, Joten hän mielellään nimittäisi itsensä Tsaariksi.

Mikäli Putin nimittää itsensä Tsaariksi, hän olisi ensimmäinen Tsaari Venäjällä yli sataan vuoteen.

Aikansa ensimmäinen Tsaari oli toisaan Iivana Julma.

 

Takaisin