Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.8.2022
 

Raamattutunti – RUKOUSTA HENKIMAAILMAN ULOSAJAMISEKSI

Nyt kaikki mukaan rukoilemaan maamme johdon, hallintoelinten, instituutioiden, ministeriöiden ja kaikkien kirkkojen ja laitosten puolesta, että Isebelin henki lähtee maastamme:

https://www.youtube.com/watch?v=wvjHQOsSswQ

Nyt taitaa olla se hetki, jota olen itse odottanut ja tietenkin moni sitä hetkeä pelkää. Suomi alkaa saamaan kohtalonsa, kuin Hitler bunkkerissaan, juhlii kuin uppoava Titanicin väki, kaikki valot päällä, yläkerrassa drinkkilasi kädessä ja musiikin säestyksellä, kahden kerroksen väkeä, alakerroksessa pullonsuusta.

Uppoaa ja tuhoutuu kuin sodoma ja gomorra.

Jesaja 3: 1-4 Sillä katso, Herra, Herra Sebaot ottaa pois Jerusalemilta ja Juudalta varan ja turvan, kaiken leivänvaran ja kaiken vedenvaran, sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman, viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen, neuvonantajan, taitoniekan ja taikurin. Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä.

Samasta jakeet 11-12 Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Jesaja 10:1-4 Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia tuomioita kirjoittelevat, vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä! Mutta mitä te teette koston päivänä, rajumyrskyssä, joka tulee kaukaa? Kenen turviin pakenette apua saamaan ja minne talletatte tavaranne? Ei muuta kuin vaipua vangittujen joukkoon tai kaatua surmattujen sekaan. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu.

Jesaja 5: 11-16 Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät. Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät; mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.

 

Takaisin