Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.7.2022
 

Kun venäläiset joukot saapuvat Konstantinopoliin…

Vanha profetia, Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla kuuluu näin:

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. (TOTEUTUNUT 2014!)

Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Turkki on natomaa, eikä Venäjä noin vain sinne uskalla mennä. Turkki on kuitenkin Venäjän kanssa jonkinlaisessa liitossa Iranin ohella ja vastustaa selkeästi Suomen ja Ruotsin natojäsenyyttä Venäjän etujen mukaisesti. Tämä peli osoittaa Turkin lähtölaskennan Natosta kyllä olevan käynnissä, mutta milloin?

Samoin Suomen tilanne, Niilo Ylivainion 1956 viljapeltonäkyyn viitaten:

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

Meillä on siis kaksi selvää profetiaalista merkkiä maailman tilanteesta, jolloin olisi morsiamen tempaushetki käsillä. Kestääkö maailma tätä odottaa vielä ensi kevääseen? Se on iso kysymys!

Suomen tilanne Naton suhteenkin on edelleen kesken, eikä sille näy tässä hetkeen minkäänlaista käännettä suuntaan tai toiseen. Maat ovat tehneet omissa parlamenteisssaan Suomen ja Ruotsin natohyväksymisiä tahoillaan ja noin 2/3 osaa on jo antaneet puoltonsa. Varmaa on ainakin se, että Turkki tulee olemaan listalla se viimeinen.

Venäjä ei uskalla eskalloida Suomen rajaa vielä ainakaan, koska se ei ole saaut Ukrainassa haluamaansa asemaa ja kansansa täyttä tukea sodilleen. Tämä estää toistaiseksi Suomen rajalle tulemisen. Toisin sanoen, enkelivartio on edelleen rajallamme, eikä ole vielä ainakaan poistunut sieltä.

No mites Venäjän joukot sitten menisivät Istanbuliin edes? Tätä olen itse pähkäillyt monista eri näkökulmista ja yksi niistä on liittolaisuus Turkin kanssa. Luodaanpa siis skenaario:

Nyt juuri julkaistiin uutinen, jossa Venäjä on jättänyt tarjouksen saada ostaa Turkilta Bayraktar droneja ja tämä olisi Natolle varmaan viimeinen naula Turkin arkkuun Natossa. Se potkittaisiin pois, jos se möisi näitä Venäjälle. Tämä tilanne taas asettaisi Turkin uuteen valoon ja se tarvitsisi uutta liittolaista taakseen ja kuinka ollakaan Hesekiel 38. luvun mukaisesti, juuri Turkki on Googin yksi vahvimmista liittolaisista.

Tällä skenaariolla venäläisjoukot saapuisivat Konstantinopoliin aivan rauhanomaisesti ja sulkisivat koko Mustan meren muulta laivaliikenteeltä. Se olisi venäläisille suurempi voitto kuin suuri voitto, joka nostaisi venäläisten itsetuntoa ja rohkaisisi heitä suurempiin koitoksiin, koko pohjoiskalotin valtaamiseen!

https://www.azerbaycan24.com/en/russia-makes-bayraktar-bid/

Mutta tähän koko prosessiin menee aikaa ja USA:n vaalithan käydään tänä syksynä ja ensi talvi tulee siis olemaan ratkaisuasetelman luomisen keskiössä. Näyttää nyt vain siltä, että meidän on syytä varautua vielä odottamaan ensi kevääseen lopullista eskatoilogista ratkaisuhetkeä.

Voimia ja siunausta kaikille -jarmo-

 

Takaisin