Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.7.2022
 

Alkaako Schumacher uni totetutua viimein loppuun saakka?

Michael Schumacher ex. F1 kuljettaja ja 7-kertainen maailmanmestari joutui lasketteluonnettomuuteen uuden vuoden alla 2013 ja sai vakavan aivovamman. Hänet vaivutettiin koomaan ja leikattiin heti onnettomuuden jälkeen ja sitten vain toivottiin parasta, jäätiin vain odottelemaan heräisikö tämä.

Sain siis keväällä jotain 2-3 kuukautta Michaelin onnettomuuden jälkeen kummallisen unen, lyhyen mutta selkeän. Otetaan huomioon, etten yleensä näe koskaan mistään julkkiksista unta. Näin kuitenkin itseni huoneessa, jossa Michael makasi tajuttomana letkuissa. Menin hänen sänkynsä luo ja otin häntä kädestä ja sanoin, ”herää Michael” ja tämä avasi silmänsä ja heräsi.

Tämä ensimmäinen uni toteutui joskus touko-kesäkuun vaiheilla 2014, kun Michael oli ollut koomassa jo lähes puoli vuotta, eikä yksikään lääkäri enää uskonut hänen heräävän ja jos heräisikin, niin tuskin olisi enää muuta kuin kasvi tai siis olis jossain vegetatiivisessa tilassa, mikä tarkoittaa siis samaa.

Sitten näin jonkun viikon päästä ensimmäisestä unesta toisenkin unen samasta paikasta. En osaa sanoa kauanko ensimmäisen ja toisen unen välillä oli mutta vähintään viikko tai pari.

Toisessa unessa olin jälleen siinä samassa huoneessa ja Michael makasi samassa sängyssä mutta nyt hänen selkänojansa oli nostettu hieman ylös ja hän oli puoliksi istuvassa asennossa ja tilanteen huomioiden pirteä. Menin jälleen hänen luo ja hän sanoi minulle lyhyen sanoman, ”minua on mietityttänyt se mitä näin siellä rajan takana ollessani”, tarkoittaen koomatilaansa. Tähän toinen uni päättyi.


Tähän saakka meille on puhuttu jatkuvasti, ettei Michael kommunikoi ja lieneekö edes tässä maailmassa.

Kuitenkin nyt tuli uutinen, jossa hänen ex. managerinsa väittää jotain täysin edellisestä poikkeavaa:

https://www.is.fi/formula1/art-2000008955046.html

ENTINEN F1-manageri Willi Weber laukoi kovia vihjauksia ex-suojattinsa Michael Schumacherin lähipiiriä kohtaan La Gazzetta dello Sportin maanantaina julkaistussa haastattelussa.

Schumacher joutui lasketteluonnettomuuteen joulukuussa 2013 ja sai pahan aivovamman. Seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta on hiiskuttu julkisuuteen vain vähän tietoja.

Weberin mielestä liian vähän.

– Onnettomuudesta on kohta yhdeksän vuotta. Ehkä heidän pitäisi kertoa, miten asiat ovat. Ymmärsin heidän vaitonaisuutensa alussa, sillä aikoinaan tein itsekin kaikkeni suojellakseni Michaelin yksityisyyttä. Mutta olemme kuulleet onnettomuuden jälkeen pelkkiä valheita, Weber sanoi italialaislehdelle grandprix.com-sivuston mukaan.

Schumacherille tehtiin kaksi kallonleikkausta onnettomuuden jälkeen. Vuosien varrella häntä on yritetty parantaa esimerkiksi kantasoluhoidolla.

Formulalegenda on mediatietojen mukaan tajuissaan mutta ei pysty kommunikoimaan. Schumacher on linnoittautunut Geneven-kotiinsa Sveitsiin.

 

Takaisin