Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.7.2022
 

Tehdään aivan mielikuviteuksellinen ajatelma- voisiko olla niin?

Kuvitellaanpa, että Elon Muskista paljastuisi eräänä päivänä jotain poikkeuksellista!

Oletetaan tästä eteenpäin, esimerkiksi 1-2kk päästä seuraavaa: Elon Musk sijoittaisi Israeliin kymmeniä miljardeja, johonkin erityishankkeeseen, joka pelastaa koko maailman energiavajeen, saaden aikaan yhtäkkiä aivan poikkeuksellisen mullistavan aseman. Sitten Musk tarjoutuisi esim. antamaan sateliitit Israelin aluevalvontaan ja turvallisuuteen jne. jotain tämän kaltaista.

Kohta Elon olisi koko maailman johtavin päähenkilö kaikkialla ja koko maailma tuntuisi rakastavan häntä yli kaiken.

Hän olisi nyt siis palvottu ja suuri, eikä vain Israelin, vaan koko maailman pelastava sankari. Häntä palvottaisiin kulttimaineella yli aatteellisuusrajojen, pelastettuaan ilmaston, talouden ja kaiken energiapulan maailmassa ja saaden aseetkin hiljennettyä ja rauhan maan päälle.

Kunnes eräänä päivänä hän esiintyisi jossain Jerusalemin Temppelivuorella, kaikkien julkisten tv-kanavien edessä, ilmoittaen itseasiassa olevansa Jumala, kokeillen näin ihmisten huumorintajua leikkimielisesti… kunnes hän ottaisikin asiat kirjaimellisesti.

Kuinkahan ihmiset ottaisivat, jos tämä olisikin yhtäkkiä totta? Muistetaan, että tämähän oli vain leikkimielistä ajatuksilla kikkailua. Pääpointtini tässä oli se, että kuinka joku persoona sokaisee olemuksellaan, käytöksellään mutta ennen kaikkea edesottamuksillaan.

Historiassa on paljon kauheutta, jota ei olisi, elleivät ihmiset olisi nostaneet sitä kauheutta johtajakseen, luulemalla jotain muuta. Täytyy muistaa, että saatana on kaiken takana ja se ei voi mitään niille, jotka ovat ottaneet Jeesuksen Herrakseen. Kaikki muu voi olla silmän lumetta!

Mutta mennäkseemme Raamatun ilmoitukseen pedosta ja väärästä profeetasta, niin Elon ei oikein kuulu tähän, ainakaan tällä hetkellä näillä tuntomerkeillä, joita meillä on… muuutta… mutta… kaikki on tietenkin mahdollista.

 

Takaisin