Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.7.2022
 

Jos olet sateenkaariväkeä, nii kysyn yhden asian?

Jos olet hetero ja haluat kunnioittaa homoseksuaaleja ta kaikkia trans- ym. ihmisä, niin fine! Mutta sinunkin pitää miettiä, onko kaikki näkemäsi aitoa, sitä mitä sinulle on kerrottu?

Nimittäin, mikään homo/lesbo suhde ei ole aitoa rakkaussuhdetta, vaan seksisuhdetta.

Jumala määräsi järjestyksen ja se pitää, se ei ole poikennut Jeesuksen Rakkauslain tullessa siitä mihinkään.

Jeesus itse sanoi: Luukas 16:15-18 Ja hän sanoi heille: ”Te juuri olette ne, jotka teette itsenne vanhurskaiksi ihmisten edessä, mutta Jumala tuntee teidän sydämenne; sillä mikä ihmisten kesken on korkeata, se on Jumalan edessä kauhistus. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa, ja jokainen tunkeutuu sinne väkisin. Mutta ennemmin taivas ja maa katoavat, kuin yksikään lain piirto häviää. Jokainen, joka hylkää vaimonsa ja nai toisen, tekee huorin; ja joka nai miehensä hylkäämän, tekee huorin.

Meillä saattaa olla omia rakkaitamme, joiden puolesta kipuilemme, että he ovat näitä, joiden päät on sekotettu niiden toimesta, joilla on jo myllynkivi kaulassaan.

He isät, äidit, siskot, veljet, sedät ja tädit jne. kummisedät ja tädit, te olette tuskissanne, koska he ovat kääntäneet seksuaaliset halunsa väärään, luonnottomaan. Ei se ole teidän vikanne, vaan maailman, jossa me elämme.

Te ensin pelkäätte, että lapsenne tai rakkaanne menee kadotukseen ja siksi alatte muuttaa Jumalan kuvaa, ettekä salli enää Jumalan olevan ylemänä omaa mielikuvaanne. Kyllä Jumala tämän ymmärtää ja antaa tapahtua omalla painollaan, koska tämä Sodoman aika pitää päättyä tähän loppuun.

Ahdistuksen aika tulee herättämään ihmiset uudelleen pois haureudesta ja hekumasta, mammonasta ja vallanhimosta. Ihmiset joutuvat yhtäkkiä samalle kalkkiviivalle, niin orjat, kuin kunikaat.

Ei haittaa siis nykyinen tilanne, aikaa on ja Jumala odottaa sinua.

 

Takaisin