Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.6.2022
 

Kesän kynnyksestä – Laulujen laulu 2:10-13

Lulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Vieläkö tätä hetkeä voi kutsua yllä olevaksi vuodenajan hetkeksi?

Hyvä kysymys, vaikka itse sen esitän. Noh, kesäkuu on ainakin sellainen vielä ja ehkä pari päivää heinäkuuta. Odotellaan nyt 10 päivää sitten 24.6. keskikesän hetkestä aina sinne 4. heinäkuuta. Heh… hassu päivämäärä sekin, USA:n itsenäisyyspäivä.

Maanantai, helteet, idän uhka, sitten erityisesti Israelin tilanne ja yleismaailmallinen aivan jäätävän kauhea tilanne, nämä kaikki yhdessä on profetoituja asioita, jotka ovat kaikki tässä edessämme juuri nyt!

Kukaan ei vaan voisi mitenkään tietää varmuutta vieläkään…

Odotellaan vielä kärsivällisesti ja katsotaan maanantain jälkeen sitten uudelleen missä mennään. Ei ainakaan kukaan tuntemani Jeesuksen odottaja halua enää mennä syksyyn ja talveen, uudelle kierrokselle.

Vieläpä se, että Niilo Ylivainion viljapeltonäyssä juuri idän uhkapilvet, ovat merkki, että silloin…

Elikkä nyt kaikki, siis KAIKKI on viritetty valmiiksi, siis Jeesus TULE!

 

Takaisin