Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.6.2022
 

Onko Elon Musk se Danielin 8. ja ilmestyskirjan 17. lukujen mukainen pieni sarvi?

Tämä asia heräsi minun tehdessä Operaatiokeskuksen kanssa ilmestyskirjaa. En uskalla varmaa tietenkään sanoa tästä, mutta kun katsoo Elon Muskin tarinaa, niin hän on itse tehnyt kaiken, joten hän on ollut alussa vähäpätöinen. Elon Muskhan aloitti PayPal maksuohjelmalla ja myytyään sen, hän alkoi kehitellä teslaa. Historia alkoi!

Nyt Elon on maailman rikkain ja syrjäyttämässä nyt kahta jättifirmaa, Twitteriä ja Applea.

Danielin 8. luvusta käy ilmi, että USA voisi hyvin olla se maa, josta nämä sarvet nousevat, eli kuninkaat, joilla ei ollut kuninkuutta, mutta saavat hallita kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Näin Johannes kirjoittaa ilmestyksessään. Ovat siis firmoja tai järjestöjä, joilla ei siis ole omaa kansaa, eikä omaa maata, mutta saavat hallita, kuin kuninkaat, yhden hetken sen pedon kanssa.

Tässä tulee väkisinkin mieleen, että työntääkö Elon Musk ne kolme sarvea edestään ja voisko se kolmas olla mahdollisesti jopa Michrosoft? Tai se voisi olla jopa Bitcoin, koska Muskhan pisti pystyyn oman virtuaalivaluutan.

https://www.youtube.com/watch?v=fYntZ84Nxxw

Se, että mikä on Danielin ja ilmestyskirjan pieni sarvi, niin älä heti lähde tyuijottelemaan mitään antikristuksia, vaan kymmentä petovaltaa, eikä siis mitään maata.

Suuria jättimäistä valtaa pitäviä firmojahan on juuri 1. Tesla, 2. Apple, 3. Amazon, 4. Michrosoft, 5. Meta, 6. Google eli Alphabet, 7. Visa, 8. JP. Morgan, 9. N-Vidia ja 10. Bershire Hathaway, monialatoimija.

Siinä lista top-10 USA:n firmoista, joista 5 on yli 1000 miljardin arvoisia ja 4 yli 500 miljardia ja vain yksi alle 500 miljardia. Valtaa on siis valtavasti näillä yhteensä ja jos nämä saavat pahimmat kilpailijansa lakaistua maton alle, niin voi alkaa karmaiseva monopolipetovalta pedon johdossa.

 

Takaisin