Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.5.2022
 

Sodan ja väkivallan verenhimoinen henkiolento

Lehtijutussa ukrainalainen kertoo kokemaansa ja huomiotaan henkimaaliman todellisuudesta. Pahuus kun ottaa vallan ja sodan ja väkivallan henkivoimat, Gomorran henki kun iskee, niin väkivalta muuttaa muotoaan. Tässä ilmeisen selvä esimerkki siitä, kun viha muuttuu irvistyksmäiseksi iloksi. Väkivallan tekijä ei enää raivoa, vaan synti muuttuu nautinnoksi. Silloin nuo Gomorran henkivallat ovat tuleet ja ottaneet vallan ihmisistä.

Aikoinaan näin unen aamuyöllä ennen heräämistäni. Näin saksalaisen rintamalinjan sotilaita, jotka puhuivat selvästikin saksaa keskenään. Noiden sotilaiden keskeltä liihotti henkiolento, jolla oli 2. maailmansodan aikainen natsiuniformu päällään.

Natsiupseerin pää oli ajeltu kaljuksi. Hänellä ei ollut siis mitään lakkia päässä. Tällä oli vahva leuka ja tämän kasvoilla oli sellainen odottavan innokas katse, jossa näkyi taistelun odotus. Ei siis voiton riemuinen, vaan pelkästään taistelun odotus. Tämä ei välittänyt uhrimääristä, vaan vuodatetun veren määrästä. Tämä hymyili näin odottaen taistelun alkamista ja liihotti joukkojen ylitse.

Tämä sama henkiolento näkyy paatuneiden rikollisten kasvoilla, koska olen ollut turva-alalla, niin olen päässyt niitä näkemään. On oikein paatuneita rikollisia, joiden kasvoilta näkee sen saman ilmeen, he nauttivat väkivallanteoistaan.

Olen joskus aiemminkin puhunut synnistä, josta tulee elämän nautinto, eikä kohta enää osaa muusta välittää, eikä ymmärrä muuta iloa elämässään, kuin se synti. Syntiset elämäntavat ovat paaduttaneet ihmisen erottautumaan Jumalan tahdonmukaisuudesta niin kauas, ettei sieltä enää paluuta ole takaisin, kuin ihmeen kaupalla. Näin on näköjään monille venäläissotilaille juuri käynyt, heille väkivallasta on tullut ”nautintoaine” ja addikti, riippuvuus jota pitää saada. Se ruokkii sitä henkivoimaa, joka hallitsee.

 

Takaisin