Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.4.2022
 

Samaa mieltä Veikko Flinkin kanssa

Lihava riita on aina pahempi kuin laiha sopu ja nyt Suomen päättäjät ovat yhtenä rintamana viemässä maatamme kohti tuntemattomuutta. Veikko kertoo täsmälleen saman miten minäkin asiaa ajattelen ja minulle isoisä on asian opettanut omista kokemuksistaan nuoruudessaan, kun punaiset ja valkoiset olivat tämä kauhea valinta-asia, missä ei kannattanut asettua kummallekaan puolelle. Kaikki silti väitti, ettei kukaan voisi olla puolueeton tai jos hyväksyit tavallaan toisen, niin et voisi hyväksyä kumpaakin samalla tavalla. Kyllä voi, koska sinun ei tarvitse hyväksyä kummankaan osapuolen tekoja, vaan ainostaan sen pyrikimykset. Aika aina näyttää kuitenkin, kumpi olisi ollut hyväksi.

https://www.youtube.com/watch?v=MmkVTLC0C28

Mutta yhdessä asiassa en ollut Veikon kanssa 1:1 samaa mieltä, nimittäin siitä, että rukoilemme maallemme jotain lisäaikaa. ÄLKÄÄ RUKOILKO SYNNILLE LISÄAIKAA!

Teen vertauksen raskaana olevasta naisesta: Raskaus alkaa pahoinvoinnilla ja sitten painon nousulla, muilla ongelmilla, selkäkivut, närästys jne. jne. kunnes on niin tukala olla jo, että rukoilee joka ilta että se lapsivesi tulisi jo ulos, vaikka tietää, että se synnytys huipentuu suuriin kipuihin ja kärsimyksiin, ponnisteluun ja verenvuodatukseen. Silti nainen toivoo koko sydämestään, että se lapsi tulisi pian pois ja syntyisi uusi ihana elämä.

Miksi siis me epäloogisesti rukoilemme lisää kipuja, lisää raskausvaivoja, lisää syntiä ja sille aikaa suurentua sisällämme. Miksemme rukoilisi, että tämä voisi olla pian ohi, vaikka se tekee kipeääkin ja uusi elämä voisi alkaa Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen tuhatvuotisella hallintokaudellaan.

 

Takaisin