Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
18.4.2022
 

Halla-aho osui jälleen naulan kantaan

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a4758dff-dd20-4b71-abca-33ef8f17a4e1

Perussuomalaisten ex. pj. Jussi Halla-aho ei ollut ekaa kertaa puhumassa viisaita ja totuuksia. Mutta tässä asiassa hän on ilmeisesti lukenut myös joitain profetioita ja päätelyyt loput, miksi juuri näin. Venäjän on otettava Suomesta pala, jotta saisi Naton ehdon liittymisestä päälle. Maassa ei saa olla kiistalaista kolfliktia päällä ja tämän tietää varsin hyvin myös Putin. Ei hän Suomen Lappiin aivan suotta syyttä kuitenkaan valitse menevän, koska hän asettaa tukikohdan Muonion eteläpuolelle aivan Ruotsin rajalle.

Lehti kirjoittaa:

Halla-ahon mukaan on mahdollista, että Venäjä voi pyrkiä pelottelemaan Suomea tai vaikuttamaan Naton jäsenmaihin, jotta niiden kynnys hyväksyä Suomi jäseneksi nousisi.

– Yhtenä mahdollisuutena on pienen, rajallisen alueen haltuunotto syrjäiseltä seudulta. Näin saadaan aikaiseksi rajakonflikti ilman, että täytyy ampua laukaustakaan. Se pelästyttäisi kaikki, Halla-aho sanoo.

Riskit kohdistuvat hänen mukaansa ajanjaksolle, jolloin Suomi on jättänyt jäsenhakemuksen, mutta Nato ei ole vielä hyväksynyt sitä.

– On mahdollista, että Venäjä pyrkii näyttävään jäynään, joka voitaisiin tulkita konfliktiksi, hän kertoo.

Halla-aho kehottaakin MT:n haastattelussa suomalaisia pitämään yllä jatkuvaa hätävaraa kellareissaan, kuten ruokaa pariksi viikoksi ja muita välttämättömyyksiä.

 

Takaisin