Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
6.4.2022
 

Itä VS länsi

Esimakua ensi sunnuntaille ilmestyskirjan pedon osa 2

Kun tämä Venäjä VS. Ukraina on tapetilla ja ollaan kovasti kahta mieltä, onko Venäjä paha vai onko se länsimaisuus paha vai kumpi pata kattilaa soimaakaan?
Eräät tahot pitävät USA:a äärimmäisen pahuuden alkuna ja juurena, mutteivät tajua, että heillähän on rahassakin uskontunnustus ja he ovat saaneet nauttia suurenmoisista siunauksista historiastaan, esimerkiksi juutalaisten suojapaikkana. Puhumattakaan, että moni ei tajua sitä, ettei ole oikeastaan hyviä maita, joissa on kaikki hyvin, eivätkä koskaan ole syyllistyneet mihinkään. Kaikki maat ovat pedon vallassa tavalla tai toisella.

Mutta kumpi on oikeestaan pahempi peto loppupelissä, itä vai länsi, nimittäin tässä kohtaa useimmin jätetään valitettavasti ja lähes poikkeuksetta aina huomiotta Raamatun sana. Hedelmistä te tunnette puut. Ihmiset antavat intuition, elikkä henkimaailman villitsijöiden viedä ajattelematta asiaa, että meille on annettu työkalu, ”sudenpentujen käsikirja” jossa on ohjeet kaikkiin ongelmiin, se on nimeltään Raamattu. Se tarjoaa kyllä tähän avun.

Tässä taannoin sanoin, että kun Ruotsi toi kristinuskon Suomeen, niin sain tulisen vastauksen, että Venäjä sen on Suomeen tuonut ja että Ruotsi toi Suomeen vain sitä pahaa katolisuutta. No en alkanut vänkäämään vastaan, vaan surukseni mielessä totesin, että hedelmistä puut tunnetaan.
Mitä suomalaiset ovat saaneet Venäjältä? Pelkkää tuskaa, väkivaltaa, riistoa ja sortoa ja tämä tiedetään. Venäläiset ovat polttaneet yli 90% Suomen kirkoista, jotka ovat tuhoutuneet aikojen saatossa. Kirkon polttaja oli lähes poikkeuksetta aina venäläiset jne. Hedelmistä te tunnette.
Sitten asia toisin päin. Mitkä maat ovat siunattu ylivoimaisesti kaikista EU maista? Ylivoimainen ykkönen on Ruotsi ja tiukkaa taistoa toisesta sijasta käyvät USA, Englanti ja Saksa.
Puolestaan petomaat ovat aina olleet idässä, jossa katolisuus muuttui kreikkalais-roomalaiseksi ja ortodoksiseksi, jossa palvotaan neitsyt Mariaa. Siinäkö muka lepäisi Jumalan siunaukset? Höh!

Ruotsi taisteli protestanttisen uskon puolesta ja toi sen pohjolaan. Miksi pohjola on sitten niin tärkeä asia? No sen saamme nähdä aika piankin.
USA taas antoi suojan juutalaisille 1300 luvun lopulla alkaneeseen vainoon ja se maa on tuottanut ja suojannut vapautta, kristillisyyttä ja arvojaan.
Saksa taas puhdisti uskon 1300-1500 luvuilta eteenpäin ja loi protestanttisuuden, pois aneiden ja maallisten ”taivaiden porteilta”.
Englannin siunaukset taas tulevat siitä, että se puolusti lähes yksin Eurooppaa Islamin invaasiolta kun se kolkutteli Itävallan portteja. Samoin kun Allenby valloitti viimein Jerusalemin ja antoi sen juutalaisille.

Tässä on neljä maata, jotka vastaavat Jumalan suunnitelmien toteutumisesta ja siksi… he saavat siunauksia. Mikä yhteinen nimittäjä? Länsimaita kaikki!

Sen sijaan, montako kertaa Venäjä olikaan hyökännyt Suomeen, polttanut maamme kirkot ja paljonko ihmisiä on kuollut sen tekemien julmuuksien vuoksi tai viety Siperiaan jne.

Tässäpä alkuun miettimistä!

 

Takaisin