Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.4.2022
 

Tänään alkaa raamatullinen uusi vuosi klo 18:00

Tämä kevät on monella tapaa poikkeuksellinen. Mietin tota yhtälöä, että kuinka mahdollista on se, että kolme eri asiaa sopii yhdelle samalle ajankohdalle, joissa on kaikilla oma laskutapansa. Juutalainen pääsiäinen osuu raamatullisen kalenterin kanssa samalle päivälle noin 1:7 ja kun mukaan temmataan vielä sen yhden pölkkypäisen Gregonius paavin keksimä länsimainen pääsiäisen ajankohta, jossa on kiirastorstai, pitkäperjantai, lankalauantai ja sunnuntain ylösnousemuksen päivä ja maanantaina vielä toinen pääsiäispyhä, niin tämä yhtälö samaan, joka on 1:4. No eihän se nyt niin mahdottomuus ole tietenkään mutta silti. Suhdeluku tällaiseen pääsiäiseen on siis sattumana 1:28, elikkä kerran 28:ssa vuodessa näin käy, että se pääsiäissapatti nimenomaan osuu kaikilla mittareilla samalle päivälle. Nyt sellainen kuitenkin on, tänä vuonna, tänä keväänä 14 päivän päästä!

Eikä tässä kaikki, tänä iltana klo 18 alkaa siis raamatullinen uusi vuosi, joka alkaa sillä, että kevätohran on ensin löydyttävä Israelissa ja koska tänä vuonna oli jo Israelissa 13 kuukauden vuosi, niin se jo vie vuoden varmuudella yli tuon ohran löytymisen. Juuri tuon ohran löytymisen ajankohta määrää, tuleeko Adar II kuukausi vai ei ja tänä vuonna se tuli, joten sekin asia on tällä kuitattu.

Nyt siis voimme alkaa laskea ensin pääsiäisen ajankohta ja sitten omerin laskenta.

Mutta nyt kumminkin kävi niin kaiken huipuksi, joka osoittaa vain Jumalan tarkka-aikaisuuden, että omerin laskenta meinasi mennä viikon päähän ja sekoittaa pahasti pakkaa, nimittäin kuun sirppi on mahdollista nähdä Jerusalemissa tänään vasta klo 18:59 ja mikäli se menee jälkeen klo 18:00, niin omerin laskenta siirtyy viikolla, koska pääsiäissapatti samalla siirtyy viikolla. Mutta… koska olemme siirtyneet kesäaikaan, eikä Jumala ole siirtynyt kesäaikaan, niin kello onkin sirpin näkymishetkellä 17:59. Huikeeta vai mitä?!

Niin pienestä kaikki oli kiinni, että omerin laskenta olisi siirtynyt viikolla eteenpäin ja nyt se koko laskentakaava toimii kaikkien kolmen kalenterin kansaa samaan aikaan ja pitkäperjantai on paikallaan, samoin pääsiäissapatti on samassa paikassa kaikkien kolmen käsitysten mukaisesti. Näin Jumala selvästi haluaa osoittaa, että hänellä on kaikki nuorat hallussaan.

Siinä tämän kevään omerin laskentakaava:

Elikkä omerin 7-viikon laskenta päättyy 5.6.2022 klo 18:00 josta mennään siihen 50. päivään saakka, elikkä 6.6.2022 puolelle 24h aina klo 18:00 asti.

VARAUKSELLA! On siis pieni mahdollisuus, että pääsiäissapatti siirtyisi viikolla! (23.4.2022)

Jos pääsiäissapatti siirtyy viikolla, omerin laskentakin päättyy viikon myöhempään, elikkä 12.6.2022 klo 18:00 ja ylösotto olisi mahdollinen vasta 13.6. aamulla.

Viimeinen aikavyöhyke maailmassa saavuttaa nuo tarvittavat 7 viikkoa on -11h, elikkä kun klo 18:00 on tullut täyteen Israelissa ja lähdetään sinne 50. päivälle, niin 11h päässä on kello 5 aamulla Israelissa, kun tuo aikamääre on saavuttanut kaikki alueet maailmassa. Elikkä siis omerin laskennan päätepiste kaikkialla maailmassa on 6.6.klo 05:00 eteenpäin. Olav rodgen näyssä kello oli Norjassa 9:00 kun radiosta tuli ylimääräinen uutislähetys, jossa kerrottiin ihmisiä kadonneen paljon ja Suomessahan kello on sitten 10:00 aamupäivällä. Näillä mennään odottamaan kevään etenemistä.

 

Takaisin