Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.3.2022
 

Ilmestyskirjan säkkipukuiset todistajat

Tämä on kiistatta koko ilmestyskirjan vaikeimmin selitettäviä asioita, joihin kuitenkin yritän antaa vastauksia. Herra siunatkoon niitä, jotka löytävät ja saavat tästä totuuden siemenen.

https://www.youtube.com/watch?v=iU8dLlFPkPA

Mut hei, yks jännä asia tälle keväälle tiedoksi: Enää alle viikko raamatulliseen vuodenvaihteeseen 2.4. ja siitä 14 päivää pääsiäissapattiin, jonka jälkeisestä päivästä, 17.4. aletaan laskea 7 viikkoa aina 50. päivään saakka, joka on omerinlaskennan päätepiste, 5.6. klo 18 alkaen 24h. Silloin 6.6. aamupäivällä, kun kaikki aikavyöhykkeet maailmassa ovat saavuttaneet tuon aikarajan, (7 viikkoa) niin silloin erityisesti on odotettavissa Raamatun selkein morsiamen ylösotoksi vertauskuvallisesti kuvattu hetki. Tätä tukee mm. Laulujen laulu 2:10-13 sanoin:

Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Tämä on siis Daavidin pojan, viisaan kuninkaan, Salomonin laulu, jolla oli paljon morsiamia. Suora vertaus Jeesukseen ja tässä kohtaa unohtakaa tämä Salomonin synti tässä, koska sillä ei ole tämän vertauksen kanssa mitään tekemistä. Jeesuksella on paljon morsiamia, minä, sinä ja moni muu kaikki elämänsä yksin Häneen turvaava, joka antaa koko sydämensä Herrallemme. Sillä on merkitystä tässä vertauksessa ja se pitää täysin paikkansa, koska voimme siihen luottaa.

 

Takaisin