Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.3.2022
 

Mihin sinä luotat tässä ajassa

Tässä ajassa kannattaa turvata kaikesta ruumiista ja sielusta yksin Herraan Jeesukseen Kristukseen. Sellainen 100% heittäytyminen Hänen käsiinsä on paras sijoitus minkä voit tehdä. Ei wc paperi, ei joditabletti, eikä koronapiikki, bunkkeri tai hernekeittopurkki teitä pelasta, vaan yksin Jeesus Kristus!

Minulle eräs läheinen vertasi näkemyksiäni mm. ”Jumalan rasittamiseen” tai ”Jumalan kiusaamiseen” jos en ota koronapiikkiä tai varaudu pahimpaan maan päällä. Minä sanoin hänelle, etten luota maallisuuteen ja näihin arvoihin ylipäätään mutta jos todella kiusaisin Jumalaa, niin menisin pakkasella ulos alasti ja avopäin huutelemaan, ettei minuun mikään satu, koska luotan Jumalaan. Sellainen on Jumalan kiusaamista.

Sellainen taas on loukkaus ja petos Jumalaa kohtaan, että sanon ääneen luottavani täysin Jumalan pelastukseen, vaan kuitenkin teen ns. ”Safirat ja Ananiaat”, etten luotakaan koko omaisuuttani Herran haltuun ja puhun vaan niin, elikkä petän Pyhää Henkeä sanomalla, että luotan Jumalaan sata prosenttisesti mutta otan varmuuden vuoksi koronapiikin, ostan kasapäin wc paperia ja joditabletteja, rakennutan taloni alle bunkkerin ja sinne paljon säilykkeitä siltä varalta, että jos sittenkin… jne. en täysin uskokaan mitä Jumala on luvannut. Lopuksi valehtelen itselleni, että näin meidän kuuluu toimia.

En usko, että sinäkään pidät siitä, että lupaat ystäväsi hakea klo 16 torin kulmalta mutta hän oli varmuuden vuoksi tilannut ennakkoon taksin valmiuteen, jos et tulisikaan. Tai jos olet luvannut tarjota juhla-aterian luonasi ystävillesi, niin he ovatkin varmuuden vuoksi varanneet pöydän läheisestä ravintolasta, jos et voisikaan täyttää lupaustasi. Eikös se loukkaisi sinua hieman?

Psalmi 91:1-7 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.

 

Takaisin