Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.3.2022
 

Oliko Ukraina yllättävä suunta sodalle?

Norjalaisnaisen näyssä vuodelta 1968 sanotaan, että kolmas maailmansota alkaa yllättävältä suunnalta tavallisena sotana. Mielestäni tämä on aina tarkoittanut Suomen Lappia, joka on todellakin Hesekiel 38. luvun jakeissa 11-12 on kuvattu selvääkin selvemmin ja on äärimmäisen yllättävä suunta sodalle. Ensinnäkin Ukraina käy edelleen sotaa Venäjää vastaan itäisessä ja eteläisessä Ukrainassa mm. Krimistä, joten se on jo sodassa ja siten se ei todellakaan ole yllättävä suunta mihinkään sotaan.

Sain käsiini jonkun laskemat päivämäärät maailmansodista:

  1. Maailmansota alkoi 28.07.1914
  2. Maailmansota alkoi 01.09.1939

Putin hyökkäsi ukrainaan 24.02.2022

28+7+19+14=68
1+9+19+39=68
24+2+20+22=68

Numero 6 on ihmistä tarkoittava luku ja 8 on taas uuden ajan luku

  1. Maailmansotako, alkoiko 24.02.2022?

Lasketaas hiukan:

23.03.2022 = 68 (sehän nähdään)

22.04.2022 = 68 (sehän nähdään)

21.05.2022 = 68 (sehän nähdään)

ja 20.06.2022 on edelleen 68, joten tiedätte mitä haen tällä. Päivämääriä Suomen Lappiin hyökkäämiselle, joka todella sytyttää maalimansodan, koska mielestäni Ukraina ei ole sytyttänyt kolmatta maailmansotaa edelleenkään ja siellä on sodittu jo vuodesta 2014 alkaen. Venäjä vain kiihdytti ja aktivoi hyökkäyksensä tänä vuonna 24.2.2022 alkaen, johon länsi ei osallistunut aseellisesti vieläkään, joka olisi ollut todellinen maailmansodan syttymisen päivämäärä.

Mitä Hesekiel 38:11-12 jakeisiin tulee, niin katsotaan tarkemmin tätä yhtälöä:

Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

  • Suojaton maa, mikä on suojaton maa, jossa asuu rauhallisia ihmisiä?
  • Nämä rauhalliset ihmiset asuvat myös turvassa vailla muureja, eikä heillä ole salpoja (lukkoja) eikä edes ovia.
  • Nämä ihmiset ovat koottu pakanakansojen seasta ja asuvat maan navassa.
  • Ovat olleet raunioina ja he ovat saaneet korjattua talouttaan ja omaisuuttaan.

Kenellä muulla kansalla on mahdollisuus sanoa, että me se ollaan, kuin Suomen Lapin asukkailla, jotka WW2:n jälkeen saksalaiset polttivat raunioiksi ja jossa asuu saamelaisia, vailla ovia ja salpoja, jossa pannaan luuta oviaukon eteen merkiksi, ettei olla kotona jne. asuvat napapiirin pohjoispuolella. Pohjois Norja on ainoa sellainen. Tietääkseni Ruotsin Lapissa, Norlandissa ei ole saamelaisia. Grönlanti ja Islanti ovat molemmat myös kuvauksen ulkopuolella. Alaskakin on vain puoliksi napapiirin pohjoispuolta, toki siellä asutaan rauhallisina muttei kuitenkaan asuta vailla ovia ja salpoja, kuten Suomessa lappalaiset tekevät. Samoin Canada, koska sekin on vain pohjoisimmalta ja asuttamattomimmalta osaltaan napapiirin pohjoispuolella. Mikään maa ei lisäksi ole muista vaihtoehdoista Googin rajanaapuri, kuin Suomen Lappi, joka ainoana on kuvauksen sisällä täysin yksin ja suvereenisti. Lopuksi vielä, mikään muu maa kuin Pohjois Lappi ei ole ollut rauniomaana, joka on siitä rakenettu uudelleen ja joka on saanut kerättyä jälleen omaisuutta ja on vaurastunut.

 

Takaisin