Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.3.2022
 

Profetia Konstantinopolista

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla:

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. (TOTEUTUNUT 2014)

Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä. (TOTEUTUMASSA)

Nyt kun Turkki on sulkenut Bosphorus-salmen Istanbulissa, ainakin venäläisten sotalaivojen pääsyn Välimerelle Mustalta Mereltä. Niinpä voimme olla aika varmoja, että Venäjä tulee takuulla sinne ihan kohta laivoineen. Se ei hyväksy sulkua! Ja mikäli nyt oikein ymmärsin, niin pari venäläistä sotalaivaa on jo nyt Välimerellä ja vaatii kohta kotiinpääsyn. Silloin sinne (Konstantinopoliin) salmelle saapuu suuri sotalaivasto profetian mukaisesti. Nämä saapuvat tietenkin turvaamaan noiden venäläislaivojen läpipääsyn natomaan suulta, Istanbulista ulos.

Näin tämä Vilna Gaon saama profetia olisi kokonaan toteutunut ja silloin morsiamen kannattaa pukea pyhävaatteet päälle, kuin juutalaisissa häissä (joka sekin on profetaalinen) morsian sulkeutuu kammioonsa kaunistautumaan, koska se tietää, että ylkä hakee meidät ihan justiinsa.

https://www.youtube.com/watch?v=XJlPXSrgevE

Sitten vielä yksi pieni asia, elikkä aikoinaan kun sain kaksi uninäkyä Michael Shumacherista, niin sekin oli kaksi osainen, aivan kuten Vilna Gaonkin sanoma, ensin sitä ja sitten tätä. Kaiken lisäksi sain unet 2014 keväällä, joka on sama ajankohta, kun Krim vallattiin.

Samana keväänä katosi malesialaiskone MH-370 ja ymmärsin sen jotenkin myös liittyvän tähän?

Ensin näin Shumacherista unen, että istuin hänen viereensä kun hän oli koomassa. Kosketin häntä ja sanoin että herää ja tämä heräsi. Meni varmaan viikko tai enemmän, kun sain toisen näyn samasta paikasta. Michael oli herännyt ja makasi puoli-istuvassa asennossa. Tulin viereen ja hän sanoi minulle, että oli nähnyt jotain kummallista siellä rajan takana, joka askarrutti tätä. Siihen unet päättyivät.

Kesäkuun puolivälissä 2014 Michael kaikkien epäilysten jälkeen yhtäkkiä heräsi. Eli uneni ensimmäinen osa toteutui aivan kuten Vilnankin, vaikken nyt halua rinnastaa näitä muulla tavalla, kuin yhtymäkohdiltaan.

Toteutumatta on siis Vilnan toinen sanoma, samoin kuin Shumacher unen toinen sanoma.

Se miten MH-370 tähän liittyy, niin se voisi olla jonkinlainen merkki sille, että nyt nämä asiat alkavat tapahtua. Tästä hetkestä olen puhunut useinkin, että tulee aika, jolloin kaikki profetiat alkavat toteutua suurella ryminällä ja pilkkalaulut muuttuu itkuvirsiksi. Ja silloin laittakaa ne pyhävaatteet päällenne, älkääkä enää niitä pois ottako.

 

Takaisin