Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.2.2022
 

ID2020 digitaalinen passi – palveluita varten

Sain viestillä sen verran rankkaa tekstiä että pitää julkaista ja ilmestyskirjaan hiukankaan tutustuneille varsin tuttua jargonia myymisestä ja ostamisesta:

EU:ssa valmistellaan kaikkia jäsenmaita digitaaliseen ID2020-henkiköidentiteettiin, sertifikaattiin, joksi koronapassi vaihtuu. Tämä on ollut valtioneuvoston suunnitelmissa jo pitkään. EU:hun kaavaillaan digitaalista identiteettiä ja digi-lomakkoa. Nyt käytössä oleva koronapassi on ensiaskel sille ja sen tarkoitus on tutustuttaa ihmiset ajatukseen, että kansalaiselta on oikein vaatia passia hänen käyttäessään palveluita. Aikataulun mukaan Digi-ID:n ja digilompakon pitäisi olla käytössä jo vuoden 2022 aikana. Lompakkoa voidaan ohjailla suoraan keskuspankista ja käteinen häviää sen jälkeen. Kun tämä on tehty, niin sinun ostokäyttäytymistäsi voidaan kontrolloida keskuspankeista. Jos he esimerkiksi haluavat, että et käytä 5km säteen ulkopuolella kodistasi rahaa, niin digitaalinen lompakkosi ei toimi, kun GPS havaitsee, että kuljit tämän säteen ulkopuolelle. Kaikki ostokset tulevat kuluttamaan sinun hiilikrediittejä. Jos ostat esimerkiksi liikaa bensaa, niin et voi loppukuusta, tai krediittien nollautuessa ostaa esim lihaa. Kulkulupa-alueet aukeavat sinulle sosiaalisen pisteytyksen perusteella. Saat pisteitä tottelevaisuudesta. Meillä eduskunnassa valiokuntakäsittelyssä myös mm. väestön sirutus. Valmistellaan kiirellä kaikkia kansallisia lakeja yhteensopiviksi sosiaalisen luottoluokituksen pisteytysjärjestelmän kanssa. U-28/2021-kirjelmä. Kannattaa lukea tarkalla silmällä alusta loppuun. Voin sanoa, että on kauhistuttava paperi. Mielen ja käytöksen muokkausta, kelpoisuuspisteytystä jne. Järkyttävä rikos, kun kansa luulee niitä salaliittoteorioiksi vaikka kaikki on nähtävillä. Kaikki nämä U-kirjelmät kannattaa penkoa lausuntoineen. Ihmisen sopeuttaminen tekoäly-yhteensopivaksi QR-koodatuksi omaisuudeksi on alkanut jo vuoden 2012 jälkeen täydellä teholla Suomessakin. He tulevat päättämään saatko lainaa, ruokaa, oikeuden opiskella, matkustaa, vuokrata asunnon, käyttää rahojasi jne. KÄYTÖKSESI JA AJATTELUSI perusteella.  

Uskoo ken tahtoo ja jolla korva on, se kuulkoon. Kun te huomaatte näiden asioiden alkavan tapahtua, (yhdistä yllä oleva lihavointiteksti ja tämä) niin nostakaa silloin päänne, sillä vapautuksenne päivä on lähellä.

Ostaminen on pian mahdotonta ilman tätä passia ja myyminen, joka tarkoittaa oman työpanoksen myymistä, elikkä palkkatyössä olemista.

 

Takaisin