Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.1.2022
 

Kannattaako Kristityn olla tässä mukana?

Tänään hyvin arvostamani tiede-evankelista, Toni Torppa puhui tästä aiheesta ja ajattelin itsekin puhua hieman siitä, ollako mukana tässä Convoy 2022 vai ei?

Mielestäny myös ei kannata osallistua ja ottaa osuutta syntiin, johon muut osallistuu tekemällä sen, mitä kautta hedelmät myöhemmin osoittavat tuottavan.

Minun mielestä tässä vakavuuden mitassa ei ole kyse siitä, että rikotaanko lakeja tai ei, vaan siitä, missä hengessä näitä asioita tehdään. Se on monin verroin tärkeämpi huomata ja aistia rukouksella ja nöyryydellä.

Meidän on aina kuljettava Raamattu kainalossa tapahtumasta ja tien risteyksestä toiseen ja pidettävä mielessä tämä aika, jossa elämme ja Raamatun profetiat, joita emme saa väistää tai jarruttaa. Ne tulevat eteen vääjäämättä ja ne voivat olla jokaiselle yllättävänkin eksyttäviä ja petollisia.

Saatana kätkeytyy erinomaisen hienosti oikeudenmukaisuuteen ja lammasten vaatteisiin, olematta silti kumpaakaan.

Ajattele, jos oletkin osallistunut kansannousuun, joka johtaa ja mahdollistaa pedon valtakunnan nousun?

Isoisäni aikoinaan opetti minua, että älä kiinnitä itseesi mitään tunnusmerkkejä mihinkään aatteeseen. Itse rikoin tämän opetuksen menemällä Perussuomalaisten ehdokkaaksi ensin kuntavaaleissa ja sitten aluevaaleissa. En väitä saaneeni mitään niin erityisen hyvää siitä mutta olen saanut yhteisön ympärilleni, johon on kiva samaistua. Olen säästynyt paljosta pahasta, näin voi kait sanoa. Varjellusta ollut.

Mutta joo, olkaa varovaisia tästä Convoy jutusta… Toni Torpan argumentit olivat hyvät. Ensinnäkin hän sanoi, että Convoyn tarkoitus on tukkia liikenne, joka oli sama kuin oli elokapinalaisilla, jota kaikki vihasivat. Eivät siis ole sitä ”pekkaa” parempia… ehkä? Luin nimittäin heidän esitteestään, että he ohjeistivat pitämään jalkakäytävät ja ratikkakiskot avoinna, jotta hälytysajoneuvot pääsevät läpi. Siinä oli lisäksi perustelut juuri tästä hätätilanneajoista, ambulanssit ym. liikenne, joka normaaliruuhkassakin on tottunut käyttämään, niin jalkakäytäviä, kuin ratikkakiskoja, joten se on heille turvattu… toivottavasti.

 

Takaisin