Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.1.2022
 

Rukousta Päivi Räsäsen puolesta

Kansanedustaja Päivi Räsästä vastaa tänään oikeudessa syytteisiin kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaa. Oikeussalissa punnitaan niin sananvapautta ja uskonvapautta kuin viharikoksen tunnusmerkistöä. Iltalehti seuraa koko päivän oikeudenkäyntiä:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8b725f79-d049-44c1-967f-737d095db27d

Luukas 21: 12-15 Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät teidät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden. Ja näin te joudutte todistamaan. Pankaa siis sydämellenne, ettette edeltäpäin huolehdi, miten te vastaatte puolestanne. Sillä minä annan teille suun ja viisauden, jota vastaan eivät ketkään teidän vastustajanne kykene asettumaan tai väittämään.

Lopunaikaa eletään, koska näin on tapahduttava, jotta häpeä ihmisille tulisi mahdollisimman suureksi heidän teoistaan, kun Pyhät katoavat maan päältä ja syyttäjät jäävät sormi pystyssä suu auki ihmettelemään, mitä oikein tapahtui.

https://www.pelastussanoma.fi/Tanne_jaaneet/tanne_jaaneet.pdf

 

Takaisin