Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.1.2022
 

Hesekiel 38 tulkinta etenee

Lehti kirjoittelee jo Venäjän valmistelevan valehyökkäystä Ukrainassa ja tämä kaikki toiminta näyttää ainakin tähän asti etenevän kuin Hesekiel 38 puhuu. Israelin vuoret nimittäin voi olla mikä tahansa maa, noista ex. Neuvostoliiton alueen maista ja kansoista, jonne juutalaisia pakeni jälkeen vuoden 70 temppelin hävityksen. Mekin kuulumme ns. Israelin vuoriin maana ja kansana.

Samoin Ukraina, kuin Suomikin ovat molemmat koottu kansojen seasta. Emme ole mikään alkusuku, kuten Goomer, Toogarma, Roos ja Goog. Me olemme kansojen seasta koottu, joten Hesekiel 38 sanoja voidaan hyvin soveltaa kumpaankin maahan.

Kerrataas siis vielä:

Ensin siinä puhutaan että ”näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki.”

Tarkoittaa, että Herra käy tämän kimppuun ja pistää koukut leukoihin ja vie… Venäjä siis vikisee ja sitä viedään.

Sitten Hesekiel kirjoittaa jaksesta 8-9: Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.

Huomaatko, kun tässä kuvaillaan Ukrainaa sanoin, tointunut miekan jäljiltä. Mutta ota huomioon myös se, että Venäjä oli jo käynyt sen kimppuun, vieden siltä Krimin jo 2014 keväällä, joten siinä on sekä että käynyt jo tämä asia. Venäjä saattaa nyt tehdä yhtäkkiä sen liikkeen… ole tarkkana. Nimittäin kun luemme eteenpäin jakeesta kymmenen…

Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

Venäjä siis ei hyökääkään Ukrainaan, ainakaan heti, vaan saa juonen ja hyökkääkin napapiirillä asuvan kansan kimppuun, Suomen Lappiin ja pistää suomineidon niskaan, josta alkaa toteutua Tukholman profetian sanoma.

Otetaan tähän loppuun vielä Niilo Ylivainion viljapeltonäky, jotta koko komeus on jälleen esitetty:

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

 

Takaisin