Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.1.2022
 

Ajankohtaista profetiaa ja ajanmerkkejä

Olkiluodosta sen verran, että sen käynnistystä on odotettu ja sille on annettu virallisia määräaikoja sen 17 kertaa. Siis Tuomaksen saama luku 17 kertaa. Kunnes se viimein 21.12.2021 käynnistettiin. Huomioitavaa oli myös se, että alun perin Olkiluoto piti olla valmis 2009 mutta sen viivästys ilmoitettiin 2007 joka on siis sama vuosi, kun itse aloitin ensimmäistä vuotta laskemaan Omeria, jonka ”hutiksi menoa” osakseni seurasi melkoinen pilkkakonsertti. Mutta kaiken huipuksi Olkiluodon 17. ja viimeinen verkkoon jakelu alkaisi kesäkuussa 2022 joka on omerinlaskennan päätepiste.

Tämä odottamisen ja ajankohdan siirtelyn yhteenkuuluvuus on siis läsnä koko ajan, aivan kuten Raamattu sanoo, niin oli Lootin päivät, kuin on nytkin. Abraham rukoili Lootille ja Sodomalle armoa ja Jumala SIIRSI tuomiopäiviään, eikä siis perunut tai muutakaan. Sanoma joka annettiin profeetoille, oli siis ollut sinänsä virallista tietoa, aivan kuten valtiommekin ilmoitti Olkiluodon valmistumisesta.

Olkiluoto on siis ilmesiesti koko ajan toiminut tämän taustalla ajanmerkkinä ja vasta 17:lla kerralla…

 

Takaisin