Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
18.12.2021
 

Ihmisviisaus vai Jumalan voima? Sana on aina ikuinen!

Et voi palvella kahta herraa, ihmisviisautta ja Jumalan sanaa. Valitse kumpaa sinä palvelet!

Moni ihminen tällä hetkellä lankeaa ihmisviisauden eteen ajattelematta yhtään asiaa, vaikka onkin rukoileva uskova. Moni ei näe mistä on oikein kyse, uskon voiman ymmärtämisestä ja tunnustamisesta, lapseudesta Jumalan edessä.

Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.

Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.

Tämä tässä on Jumalan sana:

Paavali puhui korintolaisille varoittavin sanoin, ” minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.

Kyse on siis USKON VOIMASTA!

Ei Jumala vaadi meiltä tekoja, vaan pelkästään uskoa ja luottamusta Häneen.

Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman.

ps 91

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.

 

Takaisin