Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.12.2021
 

Salaliittoteoria – mitä se on?

Nykyään sanalla ”salaliittoteoreetikko” tarkoitetaan foliohattua päässään pitävää huru-ukkoa tai -akkaa, jolla pikkusen viiraa päässä, eikä jalat pysy maassa. Eikä tämä ole meidän vika, vaan silkkaa valheiden ja pettäjän ja jälkiään peittelevän huijarin taktiikkaa.

Maailmanhistoriassa on aina ollut salaliittoja, isompia ja pienempiä. Taustalla on aina sana, petos!

Niin kauan, kun maailmassa on ollut valhetta, niin kauan on täysin selviö, että maailmassa on salaliittoja. Niitä tehtaillaan meidän selkiemme takana 24/7/365 joka ikinen hetki jossain ja vain siksi, jotta joku hyötyisi salaisista sopimuksistaan ja tämä juuri on se, josta syystä sana ”salaliitto” ja sen paljastamispyrkimys, ”teoria” halutaan naurunalaistaa, kuin sellaisia ei olisikaan.

Toisin sanoen, sana ”salaliittoteoria” sanan naurunalaistaminen itsessään on jo hyvin ovela salaliitto, jotta kukaan ei vain uskoisi, että yhteiskunnassamme on takakieroa peliä ja jotta käyttäytyisimme kuin lampaat johtajiemme ja eri tahojen toimijoiden orjuuttamina, vailla minkäänlaista kriittistä katsontaa. Foliohattua tarjotaan heti päihimme, kun alamme ajattelmaan omilla aivoillamme.

 

Takaisin