Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.9.2021
 

Helsingissä pamahti todella kovaa keskiyöllä

Tuossa taannoin kirjoitinkin, että Kekkosen valta päättyi 11.9.1981 eli tasan kaksikymmentä vuotta ennen WTC tornien sortumista. Nämä ovat molemmat erään aikakauden päätöksiä.

Paasikivi-Kekkosen ruokoilevan hallinnon aika päättyi siihen ja alkoi ateistisen jumalattomuuden sosiallidemokraattinen valtakausi, jolloin purettiin kaikki vanha uskontomme kaikkialta, mistä vain voitiin.

Samoin päättyi 11.9.2001 se USA:n aika, jonka me tunsimme maailman oikeuden puolustajana. Alkoi kieroilujen ja suhmurointien aika, aivan kuin Suomessa 1981 syksyllä, kun sosialisointi ja suhmurointi alkoi suorien miesten jälkeen. Kekkosesta tosin ei voi aivan suoraa tehdä, mutta toisaalta, voiko noita aikansa US pressojakaan.

Mutta maailma joka tapauksessa muuttui näiden kahden h-hetkien jälkeen kummassakin maassa. Suomessa Karpolla oli kummasti asiaa enemmän jälkeen Kekkosen, kuin ennen sitä. Samoin kävi USA:ssa jälkeen WTC:n kuin ennen sitä.

Nuo olivat selvästi virstanpylväitä, Kekkosesta WTC:n 20 vuotta ja nyt WTC:stä tähän päivään toiset 20 vuotta, yhteensä siis 40 vuotta, joka on raamatullinen luku ja Helsingissä hetken viimeisillä minuuteilla ennen puolta yötä kuultiin järkyttävä pamaus. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008258444.html eikä viranomaisetkaan tiedä, mistä se niin valtava pamaus tuli. Se vain tuli!

Nyt eletään siis tämän laskelman valossa jonkun 40-vuotisen aikakauden jälkeen, uuden ajan ensimmäistä päivää. Ilmeisesti? No aika näyttää mikä muuttuu ja millä tavalla. Muuttuuko Amerikka mahdollisesti, vai Suomi, vai koko maailma? Ehkä?

Tänään, klo 18:55 jatkan…

Meteori olisi muutenkin sellainen merkki, joka tulee taivaalta, siis ei niin luonnollinen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/023016fd-04d1-4f91-9678-4fd9c4ebb5f4

 

Takaisin