Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.8.2021
 

Profetioiden palapeli

Minä olen koko viimeisen 15 vuotta yrittänyt koota palapeliä eri profetioista turvallisuusvalvojan tietyllä ammattitaidolla, elikkä jotkut ystävät kutsuukin mua profetia-analyytikoksi. No se saattaa kuulostaa kyllä ihan siltä miten asioita ajattelen. Mä en koskaan syö yhtä tai kahta profetiaa, vaikka saatan hehkuttaa niitä mahdollisena. Jotkut ovat tämän huomanneetkin. Tärkeää on, että odotamme Jeesusta joka päivä.

Nyt haluan koota profetiapalapeliä taas eräällä tavalla.

Aikoinaan, olisko ollut 2004-2005 eräs uskoon juuri tullyt veli ajoi bussilla ohi kasitietä Olkiluodon risteyksestä, jossa luki 17 km ja hän oli tietenkin herkkä ottamaan vastaan, koska oli juuri vapautunut synnistä. Niinpä ajattelin heti, että tämä on aito profetia. Henki oli sanonut, että muista tuo risteys Olkiluoto 17

Profetia on aina vajavaista mutta Herramme tietää tämän ja ajattelee heti pidemmälle.

Tämä veli oli sen jälkeen toimellias ja selvästi halusi minulle tuoda profetiaalisia saamiaan tietoja, joita otin innolla vastaan.

Nyt kun katsomme tässä elämässä, että hetkinen, 2009 piti Olkiluoto jo valmistua, niin on pakko muistaa oma vanha profetia, Matteus 27:45-46 jonka kautta minun elämäni meni täysin pimeyteen 2006 ja sitämä raamatunpaikan mukaan sitä kesti hamaan yhdekäsneet hetkeen. No niin minun elämässäni kävikin. Joulun alla 2009 minulle alettiin tarjoamaan Helsingistä uutta elämää ja samalla Olkiluoto kolme viivästyi monista syistä.

Eikö tässä ole jo kerrontaa tarpeeksi mitä tapahtui Abrahamille, kun hän rukoili sodoman ja gomorran puolesta?

Mooseksen kirja 18:20-33 Niin Herra sanoi: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: ”Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa? Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden? Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?” Ja Herra sanoi: ”Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan”. Aabraham vastasi ja sanoi: ”Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?” Hän sanoi: ”En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi”. Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: ”Entä jos siellä on neljäkymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä”. Aabraham sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?” Hän vastasi: ”En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä”. Mutta hän sanoi: ”Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä”. Ja hän sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?” Hän vastasi: ”Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä”. Ja Herra lähti pois, senjälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.

Huomaatteko?! Abraham on koko Israelin kansan isä ja hän on jo NYT Taivaassa anomassa myös Jumalalta armoa. Hän sanoo ja vetoaa siellä Jumalaan ja saa tämän siirtämään tuomiotaan.

On olemassa eräs tähän kaikkeen liittyvä profetianäky. Eräs henkilö näki näyn pellon reunalle jääneistä viljakorjuutyökaluista. Hänelle näyettiin, että ne oli viljakorjaajat jättäneet ja ne olivat pellon reunalle ruostuneet niille sijoilleen, johon viljakorjaaja ne jätti. Niitä oli paljon pellon reunoilla ja se oli suuri suru.

Ymmärrättehän mitä tarkoitan? Siis vilja kyllä korjataan mutta ajankohta siirtyy ja näin profetia vanhenee. Ihmiset pilkkaa, vaikka jokainen oli jo aito profetia. Abraham siirsi jälleen.

Itse huomasin tämän, kun sain sanoman, Matteus 27:45-46 että kuudennesta hetkestä alkoin pimeys ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen. Minun maailmani siis romahti 2006 tasan kesäkuun kuudes päivä, elikkä 6.6.2006

Siitä alkoi pimeys, jota kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, jolloin minut 30.8.2006 vietiin Peijakseen P3 pakkohoitoon mielentilan tutkimukseen ja kun vapauduin sieltä hamaan yhdeksänteen hetkeen 1.9.2006, niin elämä jatkui. Abraham oli rukoillut ja Jumala oli tominut!

Tämän tapahtuman jälkeen minä mietin, että onko tuo yhdeksäs hetki siis 2009 kevät, koska oli jo löytänyt omerinlaskennan tähän yhtälöön. Noh, yhdeksäs hetki oli muistaakseni joku 10.6.2009 omerin laskun pää ja se odotus ei oikein tuottanut tulosta sekään.

Palataas nyt sitten Olkiluotoon, koska Olkiluohan piti siis valmistua juuri tuolla 2009 ja jos joku haluaa etsiä minä päivänä, niin sen voi sitten joku tehdä, en tiedä. Joka tapauksessa Olkiluoto oli tämän uskovan veljen kuulema profetia, ”muista tämä, Olkiluoto 17”. Tämä tapahtui silloin 2004 tai 2005 en ole varma. Mutta montako vuotta siitä on? Taitaa olla 17 ihan juuri nyt tai sitte ensi keväänä.

Hauskinta tässä koko asiassa on se vielä, että Olkiluoto kolmosen käynnistystä on siirrelty jatkuvasti ja se sai taas uuden siirron, eli siis minne?

Olkiluoto 3:n sähköntuotannon aloitus viivästyy taas. Säännöllinen sähköntuotanto Olkiluoto 3:ssa on tarkoitus aloittaa kesäkuussa 2022, sanoi lehti tänään.

Mihin omeri johtaa sitten keväällä, en ole edes laskenut vielä asiaa.

 

Takaisin