Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.8.2021
 

Entäpä jos…

USA:n hallinto on huiputtanut koko maailmaa jo niin paljon ja käry käynyt siellä sun täällä, ettei enää mikään voisi yllättää. Jopa niin on mennyt monissa salaisiksi luokitelluissa asioissa, että näiden asioiden silminnäkijät ja avainasemassa olleet todistajat ovat pikkuhiljaa kuolleet milloin mihinkin onnettomuuksiin ja itsemurhiin. Hyvin epäilyttävää, joten nyt alkaa jopa Afganistan kysymyksessä herätä lähes kymmenen vuoden takaa uinunut profetia Osama bin Ladenista. Kun USA lähtee, niin mitäpä jos ja entäpä jos…

Hollywood on niin taitava tekemään kaikkea mahdollista ja Obama sekä sen aikainen ulkoministeri Hillary olivat kieroja kuin korkkiruuvit, joten he kun olivat päässeet niskan päälle Afganistanissa ja saattoivat todeta, ettei Osamasta enää kuulu mitään, he saattoivat palkita työnsä ilmoittamalla, että olemme saaneet hänet viimein ja sulka hattuun ja taputuksia selkiin. Sitten yhtäkkiä alkoi kadota avainhenkilöitä ja tehdä itsemurhia. Osa heistä taas saattoi pelosta puhua ja todistella ihan mitä tahansa heidän käskettiin kameroille sanoa.

Kysymys kuuluukin, onko Osama bin Laden sittenkin hengissä ja todistammeko sen ilmestymistä vai vedetäänkö uskovat ennen sitä pois. Noh, sen ei ole väliä, kunhan päästään pian.

Illalla Taliban järjestö lehdistötilaisuudessaan sanoo näin:

Tiistaisessa tiedotustilaisuudessaan Taliban lupasi muun muassa rauhaa sekä naisten oikeuksia Islamin puitteissa.
Se myös kertoi armahtavansa muun muassa entisiä sotilaita sekä ulkomaille työskennelleitä tulkkeja.
EU kertoi tekevänsä yhteistyötä Talibanin kanssa mikäli se noudattaa ihmisoikeuksia, YK suhtautui varauksella sen lupauksiin.

Että näin, ”rauhaa” ja valherauhaa halutaan nyt tietenkin… kunnes!

Kuulostaa jotenkin niin tutulta.

 

Takaisin