Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.8.2021
 

Afganistan

Mulla ei ole tapan yleensä kirjoitella sotajuttuja, eikä ole aikomusta nytkään tehdä. Mutta se, että tämän on raamatullinen ja ennen kaikkea profetaalinen vaihe ja niiden suora siirtymä lopunaikoihin. Voi silti olla ja varmaan onkin, että mennään vielä kevääseen.

Amerikkalaisjoukot eivät enää Afganistanissa ole vuosikausiin jaksaneet/viitsineet uhrata taistelutahtoaan tyhjien puheiden hallituksiin. Obaman aikana kuoli paljon sotilaita ihan turhaan. Nyt sitten vielä vähemmän, kun Biden tuli valtaan. Siellä ei ole motivaatiota kuin poistumiseen maasta.

Suomen hallitus, kuten tuttua olikin, ei tehnyt asialle mitään, ennen kuin oli liian myöhäistä ja sen kertoi Helsinginsanomat näin, että Ulkoministeriö on evakuoinut kaikki Suomen lähetystön henkilöstön. Totuus oli kuitenkin on se, että jenkin suostuivat ottamaan nämä reppanat mukaansa, kun lähitivät, eikä Finnair ole edes käynytkään siellä. Huraa Pekka! Tuskin yksikään pilotti Suomessa edes suostuu sinne menemään, niin epäilen ja Finnairki kieltäytyi lentämästä edes ilmatilaan, että…

Nyt on vielä niin, että USA:n uskottavuus on menossa ja ennen kaikkea Naton. Se antaa Venäjälle tilaisuuden testata ihan mitä tahansa ja siinä me suomiparka saatetaan ottaa osamme.

Mutta mikä tilanne on nyt menossa idässä? Raamattu sanoo, että tehkää tietä idästä nouseville kuninkaille. No mitä on tehny? Daniel 8 on ainakin tehnyt kaiken pohjan ja lännen yksisarvinen kauris lensi ilmojen halki takaisin nujerrettuaan Persian kaksisarvisen oinaan, jonka sarvien välistä nousee… aluksi vähäpätöinen. Noh… Rata on valmis ja lännen kauris menee kotiinsa ja kokee keskeltään tuhoutumisen neljään osaan. Demokraattinen Amerikka, Republikaaninen Amerikka, Alaska ja Hawaji.

Tässä ollaan… voi kun tulis temapus ja pääsis sittenkin pois.

 

Takaisin