Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.8.2021
 

Hija Aaltosen profetoimat valhepilvet päällämme

Meitä peittää valheet, suuremmat valheet, pimeämmät valheet ja teeskentely, hurskastelu ja kaikkinainen hymistely, muiden ihmisten tuomitseminen, heistä saivartelu, sekä oman elämänsä ylistäminen, hurskastelu ja teeskentely, joka ei totuutta ole silti nänyt.

Kun käännämme selkämme ja menemme pois arkeemme, jonnekin muualle, alamme elää jotain aivan muuta elämää, mitä esitimme kirkoissa ja seurakunnissa.

Haluan sanoa tämän kaiken etuliitteellä ”ME”, koska en halua valehdella. En halua osallistua teeskentelyyn, jossa väitän olevani jotain Jumalalle kelpaavaa. Haluan että tiedätte minunkin tekevän usein jotain, joka selvästi todistaa, etten olekaan aina ihan sitä mitä annan teidän luulla. Haluan näin osoittaa rehellisyyttäni teidän lukijoiden edessä vajavuudestani. Emme me kukaan ole kelpaava, joten paras olla nöyrä palvelija vain.

Muistan joskus nuorena miehenä, kun maailma oli jo vienyt ja tullu tehtyä kaikenlaista, niin kun menin sitten jälleen kerran Kallioniemen leirille ohjaajaksi, adventistien kesäleiripaikkaan. Siellä koin jotain sellaista, ”en taida kuulua ihan tänne”, tuntemusta, koska koin olevani näiden rinnalla ihan liian syntinen ja nämä kaikki olivat niin hyviä ihmisiä, minä en.

Jokaisen meistä tulee mennä hyvin syvälle itseensä ja tutkia omaa rehellisyyttään, olemmeko aivan varmasti sitä mitä esitämme, vai esitämmekö jotain mihin emme sittenkään mahdu?

Maailma ympärillämme on romahduksen partaalla syntitaakkansa alla. Kaikki hallitukset ja johtajamme ovat niin täysin valheen viemiä, ettei heiltä saa rehellistä vastausta vaikka vain pelkkää nimeä kysyisi. Valhe on kietonut itsensä aivan joka paikkaan ja syvemmälle ja syvemmälle. Hurskastelun määrää ei voi edes mitata, kuinka valehtelijat esittävät olevansa rehellisiä.

Päättäjämme muuttavat lakia jatkuvasti siihen suuntaan, että he saisivat tilaa epärehellisyydellensä ja saastaisuudelleen. Kun he sanovat kieltävänsä kuolemanrangaistuksen, he alkavat silmittömästi tappaa ihmisiä. Kun he säätävät moraalilain, he alkavat sallia kaikkialla täysin moraalittoman elämän. Sodoma ja Gomorra on valmis!

Tunnustakaamme itsemme nöyrinä kelpaamattomiksi Jumalan edessä ja tukeutukaamme koko elämämme painolla yksi Herraan Jeesukseen ja hänen verensä puhdistavaan voimaan, jonka kautta mekin voimme olla virheettömiä ja Jumalallekin kelpaavia.

Meidän uskovien tärkein tehtävä on roikkua kuin haaksirikkoinen myrskyssä pelastusrenkaassamme, nimeltä Jeesus. Toinen tärkeä tehtävämme on inhota omaa syntisyyttämme ja taistella sitä vastaan joka päivä ja kolmas, on tietysti rukoilla ja pyytää armo joka päivälle, koska pahat päivät ovat tulleet. Olemme siirtyneet selvääkin selvemmin aikaan, jossa pedon ilmestyminen on aivan hetken kysymys.

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin