Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.8.2021
 

NYT sisaret ja veljet, TARKKANA!

Nyt tapahtuu Persianlahdella ja Arabian merellä paljon ja nopeasti! TEMPAUSVAROITUS!

Profetia kuuluu, että kun suuret tankkilaivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, niin silloin pukekaa pyhävaatteet, elikkä hääpuku päällenne, älkääkä ottako sitä enää pois. Jeesus tulee noutamaan morsiamensa!

Jokaisella meillä on oma tiemme kuljettavana, joten älkää peljätkö myöskään tänne jäämistä. Se on kaikille niillekin pelkästään Jumalan armosta annettua, koska muutoinhan teille kohtaloksi tulisi kadotus. Mutta koska Jumala on armon Jumala, eikä koston Jumala, niin Hän on armossaan myös suunnitellut lopunaikojen siirtymävaiheen tuhatvuotiselle Jeesuksen hallintokaudelle. Siksi tämä kaikki tapahtuu nopeutetulla aikataululla, kun se alkaa.

Älkää pelätkö myöskään tuhatvuotista valtakuntaa. Ei se eroa valtavasti nykyisestä, paitsi pahassa. Silkkaa pahuutta ei enää siellä ole. Villitsijät ovat sidottu syvyyksiin kahleilla, eikä saatanan kätyrit enää yllytä ihmisiä tappamaan toisiaan jne. raiskaamaan. Mutta synti ei poistu edes tuhatvuotiskaudelta, se pitää muistaa. Tästä on Raamatussa selvästi kerrottu, esim. Jesaja 65 luvussa ja Hesekiel 47 luvussa, samoin Sakarja 14 luvussa.

Mutta tilanne näyttää nyt siltä, että kohta mennään. Itse olen saanut profetian jo silloin 2006, että jo samana päivänä, kun ylösotto tapahtuu, silloin Israel ja USA ainakin hyökkäävät ennen näkemättömällä voimalla suoraan Iranin strategisiin kohteisiin, pommittaen sen täysin toimintakyvyttömäksi, lähes voi sanoa keskiajalle. Tämä toimenpide katkaisee sinä samana hetkenä koko maailman ydinsodan kynnykselle, joka sitten hiipuu kylmän sodan asemiin, jossa Suomi mm. menettää suuren osan maataan Venäjälle.

Mutta silloin alkaa monissa maissa sisällissotia samaan aikaan kun mm. USA hajoaa neljään osaan ja maailman herruus muuttaa itään, kaukoitään ja Kiina nostaa itsensä valtavan suureen asemaan. Moni asia muuttuu äkkiä, liian äkkiä, jotta kukaan pysyisi edes perässä. Alkaa viimeiset päivät!

Kannattaa varautua rukouksin ja nyt pitää silmänsä auki. Rukoilkaa ennen kaikkea uskosta osattomien perheen jäsentenne puolesta, niin teen minäkin. Älkää olko itsestänne huolissanne, vaan pitäkää kiinni vain kruunustanne!

Jesaja 5:11-16 Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät. Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät; mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.

 

Takaisin