Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.7.2021
 

Takaisin kristilliseen peruselämään

Eilinen oli aika yllättävä tuollainen tulkinta mahdolliselle ylösotolle. En olisi sitä muuten julkaissutkaan, mutta se oli minulle siksi jännän mielenkiintoinen, että koska olen näyttelijänä Leineperin teatterissa ja minulla on yksi päärooli siinä, niin tuo kellonaika oli eilen sellainen, että olisin lähtenyt lavalta katsojien edessä. Se olisi ollut varmasti monille aikamoista herätystä, kun livenä näkee, kuinka mies katoaa lavalta kesken näytelmän. Noh, näin ei sitten tapahtunut.

Mutta tässä on pari hauskaa huomiota, jotka seuraa jatkuvasti tätä Jeesuksen odottamista. Se on siinä, että aina kun tulee näitä aikaan sidottuja tempausprofetioita, niin niistä on oletettavaa, että ne menee 99,9 prosenttisesti metsään ja vain 0,1% siitä on totta ja se totuus on 100% varma, että niin jonain päivänä tapahtuu. Tältä osin profetia on siis vajavaista. Vain aika, on se jota emme ymmärrä. Näin sanoi Jeesus itse.

Noh, mutta tervetuloa tänä iltana klo 18 katsomaan, kun tulen vieraaksi Klasu Bergin Operaatiokeskuksen iltastriimiin. Jos et tiedä aiemmin tätä, niin mene YouTubeen ja kirjoita hakuun sana Operaatiokeskus.

 

Takaisin