Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.7.2021
 

Kaikenlaisia ajatuksia tänään…

Unikeon päiväkin oli ja meni, samoin keskikesän viimeinen päivä, josta elämä kääntyy syksyyn päin.

On niin haikea ja surullinen mieli, kun ei enää mitenkään jaksaisi katsoa ensi kevääseen saakka. Se tuntuu jotenkin täysin mahdottomalta jäädä katsomaan jälleen yksi pitkä talvi, joka ei ole edes alkanut, eikä ole edes syksykään vielä. Mahdottomalta tuntuu kymmentä kuukautta lähteä kahlaamaan läpi. Herra Jeesus antakoon meille armoa ja voimia, jos on pakko niin tehdä.

Olen katsellut uutisia maailmalta ja moni asia etenee ilmestyskirjamaiseen suuntaan. Idässä tyapahtuu sitä, mikä pitääkin, elikkä tasoittakaa tiet auringonnoususta saapuville kuninkaille. USA on sen tehnyt, tie on lähes kokonaan jo auki ja idän kuninkaat, Kiina on jo sopinut Talibanien kanssa yhteistyöstä ja USA lähtenyt Afganistanista ja tekee lähtöä tämän vuoden loppuun mennessä Irakista. Kiinalle on siis pedattu koko latu auki aina Israeliin saakka. Kiinalla on hyvät suhteet Iranin ja Venäjän kanssa, kun Venäjällä taas Syyrian kanssa, joten Kiinalle on avautumassa ennustusten mukaan täysin vapaa pääsy joukkoineen suoraan Israeliin. Se tapahtuu, kun kuudes enkeli vuodattaa maljansa ja Eufrad virta kuivuu. (Ilm. 16:12)

Sen sijaan kuudennen enkelin maljan vuodattamiseen menee ainakin 2-3 vuotta siitä, kun peto seisoo pyhällä paikalla, elikkä me ollaan jo ajat sitten menty viettelemään lehtimajan juhlaa Jeesuksen luo. Viittaan tässä Danielin 12 luvun loppuun, jossa sanotaan että siitä päivästä, kun peto seisoo pyhällä paikalla, on oleva 1290 päivää… eikä siinä sanota mihin mutta se on arvattavissa, että Jeesuksen näkyvään paluuseen. (Dan. 12:11)

Sitten jos mennään ihan USA:n ennustettuun hajoamiseen ja EU:n rahamarkkinoiden hajoamiseen, niin siinäkin ollaan vielä hiukan keskeneräisessä tilanteessa. No rahamarkkinoilla voi yhtäkkiä tapahtua puoleen jos toiseen mitä tahansa. Yksi paperinpala saattaa elvyttää konkurssikypsässä tilanteessa jonkin tahon vuosiksi eteenpäin. Tämän olemme nähneet jo monesti. Elikkä meidän ei kannata tuijottaa niinkään taloutta, kun katsomme maailman menoa, vaan vasta kun jotain konkreettista tapahtuu.

Samoin USA:n vaalien äänten uudelleenlaskentatarkistus etenee sillä tavalla, ettei se kyllä taida tänä vuonna olla vielä valmis. Nyt vasta moni osavaltio on aloittamassa Arizonan kaltaisia uudelleenlaskemisprosesseja ja moni osavaltio joutuu taistelemaan oikeusteitse siitä, että saavatko he toteuttaa tällaisia tarkistuslaskelmia. Kaikki tuntuu etenevän vain hyvin hitaasti ja aika kuluu onneksi sikäli nopeasti, että ehkä se talvikin voisi mennä siinä sivussa sitä odotellessa ja näitä asioita seuratessa.

Sitten minulle tuli mieleen tässä poliittisia ajatuksia, ihan pedon poliittisesta agendasta, joka on itseasiassa historian kirjoistakin hyvin nähtävillä, millainen se on. Kommunismihan oli sellainen ja se sai pahan kaiun nimeensä, ihan kuin natsitkin aikanaan. Kukaan ei halua varsinaisesti olla kommunisti, vaan jokin edelläkävijä uuden ajan sosialisti.

No miksi upporikkaat, kuten Soros, Gates ja muut Suckenbergit haluavat tällaiseen? Tämä ei myöskään katso poliittista suuntaa ja aatepohjaa, nimittäin ennen vanhaa oli selvä ero, oli vasemisto ja oikeisto ja siinä kaikki. Nyt asia ei ole niin, vaan nyt on aivan uusi järjestelmä, jossa ei ole enää poliittisilla puoluerajoilla merkitystä. Tänä päivänä on globalisti ja patriootit, elikkä jos nähdään asia raamatullisessa valossa, niin globalistien taustalla on selkeä pedon tahto, babylonistit, jotka tahtovat kaikki yhden haltuun, aivan kuten kommunismissa.

Aikoinaan kun boshevikit tekivät kommunismin, niin he mainostivat sitä kansanvaltana ja maan uudelleenjakamisena niin, ettei kukaan omistaisi mitään ja kaikki saisivat saman palkan. Juuri tätät ns. globalistit nimenomaan ajavat, kukaan ei omista mitään ja kaikki on ns. vuokralla. Tyhmään päähänhän tämä saattaa kuulostaa hyvältä paitsi että, jonkun on pakko olla se omistajataho kaikista sanoista huolimatta ja tässä tullaan siihen, mitä isorikkaat nyt haluavat. Isorikkaat haluavat istua siinä omistajien pöydässä, omistaen sinut ja minut ja kaikki, jopa ilman, jota hengitämme.

Maailmassa on siis kaksi tahoa enää jäljellä. Globalistit ja patriootit, jotka hyvin usein ovat uskovaisia, jos olet pannut merkille. Kuin sitten taas globalistit ovat niitä suvaitsevaisia, joille mikä tahansa elämäntapa on sallittua, avioiliitot ovat heille pelkkää paperia ja seksisuhteet ovat täysin vapaita. He juuri ajavat huumeiden sallimista mutta kieltävät tavallisen tupakoinnin. He ajavat rotuvallankumousta, BLM, HLBT asiaa ja monta muuta ilmastohömppää. Puhumattakaan siitä islamistien liehittelystä, kummallisisita taipumuksista vapauttaa seksuaalirikollisia ja lievitellä niitä alaikäisiä kohtaan tehtyjä rikoksia jne. muutakin laittomuutta ihan vain tasa-arvon nimissä. Paljon, paljon pahaa kertakaikkiaan, tuossa globalistien sateenkaari joukossa.

Maailman elitistinen järjestö Bildenberg on tässä taustalla vahvasti ja siellä nämä asiat tiedetään. He käyttävät nimenomaan kommunismista tuttuja keinoja syöttääkseen tämän orjuutuksen kansalle hyvänä asiana, älä omista mitään, ole onnellinen.

Tällaiseen elämänmuutos edellyyttää esityötä ja korona on erittäin mainio työkalu tässä. Kansa pannaan kurjistumaan ja alistumaan käskijänsä alle kuuliaisena istumaan kotonaan maski naamalla. Tämä kaikki on ennalta suunniteltua ja ylhäältä johdettua, vai tekisikö mieli sanoa, alhaalta johdettua, suoraan helvetistä.

Hallintomme tekee ihmisistä käsyläisiä ja kuuliaisia systeemille, jotta sitten myöhemmin, kun eliitti ottaa täyden vallan, niin kansa ei käsitä mitä on tapahtunut. Kansa on istunut kattilassa, kuin sammakko ja keittyy hiljalleen siihen alistuen vallan tahdon alle.

Tämä edellä mainittu skenaario etenee ja sen eskallointi edellyttää ns. Great Reset tapahtumaa, elikkä koko maailman konkurssia ja uudelleen jakoa, kuten aikoinaan 1918 kommunistit tekivät venäjällä, jota seurasi ”polit byron” syntyminen ja keskuskomitean ylivalta, jota kansa ei todellakaan pääse valitsemaan.

Sellaista on tulossa ja sitä odotellessa, emme sitä odota, vaan Jeesusta Kristusta!

 

Takaisin