Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.7.2021
 

Hedelmistä te tunnette puut

Älkää rakkaat menkö ottamaan piikkiä, ei enää mitään piikkiä. Ette voi luottaa enää mihinkään, ette edes omaan lääkäriinne. Teille voidaan pistää tänä päivänä mitä tahansa myrkkyä elimistöönne. Pitää olla jo varovainen lääkärinkäynneilläkin, ettei meitä viedä mihinkään hallitsemattomaan.

Tässä kuvasarjassa on vain pari tapausta mutta niiden takana on hyvin surullisia tapahtumia. Ihmiset kun näkevät ja lukevat tuoteselosteita ja varoituksia, niin he ovat tottuneet luottamaan siihen, ettei Suomessa koskaan tule jakoon mitään sellaista, jota ei ole kunnolla tutkittu. Nyt ei enää saa luottaa siihen ja sen on saanut karvaasti kokea moni perhe, jonne on astunut suuri ahdistus ja murhe.

Tämä kuvasarjan viimeinen kuva kruunaa koko höskän… Teemu Laajasalo, Kallion seurakunnan sateenkaaripappi kiittää Jeesusta rokotuksista. Tämä kommentti puhuu jo itsessään siitä, mistä on kysymys.

ÄLÄ OTA ROKOTETTA!
 

Takaisin