Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.7.2021
 

Onko tässä kesän viimeinen mahdollisuus?

Unikeon päivä on huomenna tiistaina 27.7. ja se on kesän viimeinen kynnys taittua syksyn näkymiin. Tiistai on tosin juutalaisten suosituin hääpäivä. En tiedä mistä se johtuu mutta näin olen kuullut.

Unikeossa on vielä sanomattakin selvä hengellinen vertaus tempauksen hetkeen ja kun vielä katsomme kuvaa, niin herätys unikeolle on aikamoinen, jos miettisit itse, että tuossa olisit aivan umpi unessa ja pläts!

Elikkä tämä vertauskuva sopii erinomaisesti temapukseen. Tänne jääville tämän kaltainen herätys olisi täysi shokki, kuten se tulee sitten olemaankin. Tämä shokki tarvitaan, jotta ihmiset H-E-R-Ä-I-S-I-V-Ä-T unestaan.

Ihmiset kieltävät Hengen voiman mutta uskovat ikäänkuin kunnioituksella. He ristivät kätensä, kun joku rukoilee ja sanovat perään aamen muttei heissä todellista uskoa ole. He nukkuvat!

Unikeossa toteutuu Ilmestyskirjan 3. luvun jakeet, minä oksennan sinut suustani, koska olet penseä. Voi jos olisit edes kylmä tai palava, elikkä jos olisit ateisti tai sitten morsian mutta kun olet penseä. Ateisti ei hätkähdä ylösotosta, vaan alkaa selitellä syitä tapahtumalle ja morsian taas on se ylösotettu. Mutta penseä saa karmean shokin, kun tempaus tapahtuu. Se joutuu totuuden kanssa silmätysten ja joutuu häpeään tunnustamaan, että minä tiesin mutten välittänyt ottaa vakavasti. Se on todella itkuinen paikka ja kauhea herätys. Kauheampaa ei voisi kuvitella edes, kun tajuat sielusi valuneen maahan hiekkaan ja luulet olevasi jo kadotettu.

Siksi on tärkeää, että me elämme toidellisen elävän Jumalan edessä, emmekä pelleile asian kanssa. Minä itse olen saanut karusti kokea miltä tuntuu, kun en pelleile. Jouduin vuonna 2006 29. elokuuta hullujenhuoneelle mielentilatutkimukseen, koska olin kirjoittanut pelastussanoman ja julkaissut sen netissä. Odotin siis Jeesusta jo silloin niin palavasti, että minut piti laittaa pöpilään tutkittavaksi. Omaiseni sen tekivät, jotka kirkoissa olivat istuneet vieressäni ja ottaneet ehtoollista kanssani.

Tällainen on maailman asenne meitä elävää Jeesusta rakastavia kohtaan. He kyllä käyvät itse jopa ehtoollisella ja tekevät polvirukouksia mutta pelkäävät kohdata elävän Jeesuksen ja siksi panevat sen hullujenhuoneelle, joka todella Rakastaa ja odottaa Herraansa Jeesusta. Nämä henkilöt saavat tuntea Hesekielin kirjoituksessa olevan kuvauksen:

Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.

Tästä lähdetään katsomaan syksyä ja voit olla varma, että minä täällä valvon joka hetki kaikesta huolimatta katse kiinnittyneenä Jeesukseen Kristukseen. Herra Jeesus olkoon kanssamme! Teitä siunaten, veljenne -jarmo-

 

Takaisin