Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.7.2021
 

Tässä on minun näkemykseni ihmisrotujen ongelmista:

On siis melko turhauttavaa nähdä ihmisiä mellakoimassa niin asian puolesta, kuin vastaankin ja väittää, että ollaan jollain tavalla hyvällä asialla, vaikka autot palaa, ristit palaa ja ihmisiä muilutetaan, ryöstetään, raiskataan vain etnisten geenien vuoksi. Kuitenkaan heistä ei kukaan ole puhdasverinen. Varsinkin minua ihmetyttää suuresti, kun USA:ssa näkee värilliseksi luokiteltuja ihmisiä, kutsumassa itseään mustaksi väestöksi ja he BLM:n nimissä pahoinpitelee väestöä, jonka he luokittelevat valkoisiksi, vaikka heissä saattaa olla loppupeleissä kummassakin yhtä paljon valkoista, kuin mustaakin verta. Silti he kumpikin juoksevat asiallaan pelkän rasismin vuoksi. He vain valitsevat puolensa tai ”katsovat koiraa karvoihin” ja alkavat sitten lyödä tätä. Hitlerkin aikoinaan väitettiin olleen osin juutalaista syntyperää. Niin olen minäkin osin, enkä minäkään ole juuri ajatuksia asialle uhrannut saati väittänyt olevani jotain puhtaampaa ja hienompaa. Jos minä olen oksastettu Kristuksessa Jeesuksessa jaloon öljypuuhun, Israelin kansaan, niin se riittää minulle hyvin!

 

Takaisin