Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.7.2021
 

George Floyd muistomerkki tuhoutui täysin salaman iskusta

Ohiossa oli pystytetty valtava seinän kokoinen muistomonumentti George Floydille, joka oli siis poliisin kiinniottotilanteessa joutunut virkavallan koviin otteisiin.

Floydhan oli pitkän rikosrekisterin omaava narkomaani, väkivaltainen taparikollinen ja tapahtumahetkellä tämä oli vielä niin kovien aineiden vaikutuksessa, että hänen ei voisi edes olla enää hengissä siinä tilanteessa. Patologitkin todistivat tämän. Mutta koska kukaan ei uskaltanut panna vastaan, kun tehtiin oikeusmurha virkaa tehnyttä poliisia vastaan ja nostettiin syyte, niin oikeus tuomitsi tämän lopulta murhana.

Poliisia työssään ei yksinkertaisesti mitenkään voisi edes tuomita murhasta, koska hän tekee vain työtään ja murhan tunnusmerkki on selkeä harkittu tahallisuus.

Kaiken lisäksi BLM aate ei saa aikaan mitään muuta kuin pahuutta, murhia, ryöstöjä, pahoinpitelyitä, raiskauksia ja rasismia valkoista väestöä kohtaan.

Jumala itse puuttui Ohiossa ja näytti kaikille mitä mieltä Hän itse on tästä mieltä:

https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2021/07/14/george-floyd-mural-toledo-crumbles-after-possible-lightning-strike/7963155002/

 

Takaisin