Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.7.2021
 

Aika monta asiaa pyörii ympärillämme

Kyllä näyttää siltä, että apokalyptiset ajat ovat ihan ovella. Ei olisi arvannut 2014 vielä mitä kaikkea tämä tuo tullessaan ja mihin tämä voisi vielä kehittyä. Esimerkiksi nuo valtavat helteet mitkää tuolla USA:n ja Canadan rannikoilla jyllää, alueilla, jotka ovat tunnetusti vapaamielisiä liberaalipolitiikkaa harrastavia demokraattisten alueita. Jumalan vitsaus osuu siis suoraan sinne mihin pitääkin, Suomi ei jää siitä paitsi. Maamme on niin liberalisoitunut, että se on sallinut homoliitot ja abortit aikaa sitten ja hyljännyt kaiken, minkä se Jumalalta oppi sotien aikana. Tämä maa kaivaa siis verta nenästään, samoin koko Euroopan alue, jotka ovat tähän lähteneet.

Entäpä siis Korona, josta on paljon puhuttu. Toin meille videon tänne, jossa on profetiaa jo vuodelta 2014 koronasta, nimellä oikein mainittuna. Kaiken huipuksi tämä henkilö sanoo videolla syyt ja tarkoitusperät, mihin tämä johtaa ja miksi sen on tarkoitus mennä näin.

Maailman eliitti haluaa perustaa maailman uudelleen, kuin jumala konsanaan ja saada se kokonaan muutamien yritysten haltuun. Kymmensarvinen peto syntyy.

Me puhuimme tästä jo vuosia sitten, ettei kymmensarvinen peto voisi syntyä maista, vaan yhdistyksistä tai yrityksista. Niinpä tuo jälkimmäinen vaihtoehto taisi osua oikeaan.

Tulee kymmenen yrityksen liitto, jotka yksin omistaa kaiken mitä maailmassa on.

Valtiot jäävät olemaan mutta todellinen johto on siirtynyt jo vuosia sitten globaaleille yrityksille, jotka ovat paisuneet suuremmiksi kuin edes käsitämme.

Korona on siis se väline, jolla aletaan ihmisiä harventaa ja siksi liitto näyttää erityisen saatanalliselta.

Juttelin tuossa aamulla kahden ihmisen kanssa, joille kummallekin on istutettu foliohattua päähän. He ovat hyljeksittyjä jopa omissa perheissään, koska he eivät usko koronan olevan muuta kuin suuri petos ja pahempi kuin mikään koskaan aiemmin. Ihmisiä tulee pian kuolemaan kuin kärpäsiä veritulppiin.

Juttelimme myös siitä, että urheilijat, varsinkin huipputasolla, ovat olleet oikein loistava koekenttä erilaisiin rokotevalmisteisiin. Heille on helppo syöttää tiettyjä aineita heidän sitä käsittämättä dopingpelon vuoksi. Siitä syystä nuoria ihmisiä kuolee sydänperäisiin ongelmiin.

Nyt hiljattain on käynyt niin, että mm. British Airways rokotti pilottinsa tässä vuoden mittaan ja nyt näiden pilottien keskuudessa on käynyt niin, että heistä rokotetuista kuusi on jo kuollut veritulppaan sydämessä. Ilmakehässä kehomme laajenee ja mehän tiedämme että pitkillä lennoilla veritulppariski nousee todella paljon. Nyt on käynyt niin, että British Airways etsii rokottamattomia pilotteja pitkille lennoille. Homma siis karkaa just kohta käsistä…

USA:ssa puolestaan 4. heinäkuuta lähestyy ja siellä paineet kasvaa. New Yorkissakin huomattiin, että heidän presidentin vaalien äänestysprosentti oli 110% kun se normaalisti on sen 70% kuten muissakin länsimaissa. Se selittää jo paljon. Amerikka on aivan tuhon kynnyksellä, kestääkö se enää yhtäkään kuukautta, saati kuukausia.

Israelin on myös todella aivan pakko reagoida suurella voimalla Iranin edesottamuksiin. Siellä Hamas lähettelee jatkuvasti erilaisia Iranin niille toimittamia tuhovälineitä, droneja ja muita ohjattavia raketteja. IDF on jo reagoinut voimalla sekä Syyriassa että Libanonissa, josta näitä ohjuksia on ammuskeltu.

Mietinkin siis lähinnä sitä, että ollaanko astumassa nyt apokalyptiseen aikaan, vai meneekö tämä vielä pahemmaksi? Vaikeaa kuvitella, että menisi enää tästä pelottavampaan suuntaan, ellei sitten Venäjä tässä ala uhkailla Suomen olemassaoloa ja EU:a oikeen kunnolla. Onhan siellä Mustalla Merelläkin ainekset suurempaankin konfliktiin.

Itse näen asiaa yleensä aina Raamatun valossa ja haluaisin aina liittää ensimmäisenä juuri Jumalan sanan toimivuuden, etenkin, kun kyse on äärimmäisen suurista ja vakavista asioista. Tiettyjen parametrien on toimittava, jotta apokalyptiset ajat voivat alkaa. Tosin osa niistä on meille melko tulkinnanvaraisia ja vaikeaselkoisia.

Ensinnäkin jo siksi, koska itse näen tempauksien määränä kaksi kappaletta. Ensimmäinen morsiamen tempaus kuin ”varas yöllä” ja kuin ”kaksi miestä makasi sängyllä toinen otetaan ja toinen jätetään”, hiljaa ja varkain.

Toinen tempaus taas olisi se häävieraiden tempaus, johon kuuluu neitsyiden vertaus, jossa viisi viisasta ja viisi tyhmää menivät tien varteen odottamaan hääparia, jotta hekin pääsisivät hääjuhlaan… jne. Mutta yösydännä kuului huuto, ”ylkä tulee”, jolloin he alkoivat laittaa lamppujaan kuntoon. Siis varashan ei tietenkään pihalla pidä meteliä tullessaan, eikä varas anna kenenkään herätä käytyään talossa. Huuto siis ei ole ”varas tulee” huuto, vaan ”ylkä tulee” hyvin selvästi ja näkyvällä tavalla, johon ihmiset heräävät, että nyt se tulee.

Tempauksia on siis kaksi ja se tekee meille morsiamen tempauksen profetoimisen lähes mahdottomaksi, vaikkakin Aamos 3:7 selvästi sanoo, ettei Herra tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille. Niinpä kyllä monikin sen päivän takuulla tulee ennakkoon tietämään. Mutta onko se hetki nyt, se on tällä hetkellä hyvin vaikeaa määritellä.

Tule Herra Jeesus, tämä tuska ja odottaminen alkaa olla minulle ainakin jo yliajalla ja reilusti.

 

Takaisin